Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Bussikyyti Keskisuomesta Kattilahalliin la 27.8.!!

Ilouutinen kaikille Keskiseen Suomeen!

Ilpon Matkat järjestää bussikuljetuksia lauantaisin suunnalta Suolahti-Äänekoski-Laukaa-Jyväskylä-Vaajakoski-Leivonmäki-Joutsa-Hartola Helsinkiin.


Ilpo lupasi lauantaina 27.8 heittää keikan Helsingissä Kattilahallin kautta, joten kaikki Intohimoiset Askartelijat varaamaan matkaa Ilpolta numerosta 040 5335 110. Edestakaisen matkan hinta on 25 - 30€.

Kaikille bussiin lähtijöille lahjaksi Fiskarsin Kulmasakset, joten varaus kannattaa laittaa myös sähköpostiin mira@amalia.fi tai numeroon 040 58 58 372.

Ja eiköhän se Ilpo köröttele hiukan uudemmalla menopelillä:)

Billnäs. Billnäs. Billnäs.










Arvatkaas kuka oli eilen elämänsä ensimmäistä kertaa Billnäsissä? Ja arvatkaas montako kertaa kiljuin ihastuksesta?

torstai 28. heinäkuuta 2011

Nyt viikonloppuna, Billnäs Kädentaito 29. - 31.7.

Nyt on osasto Billnäs Kädentaito -hallissa valmiina odottamassa huomenna alkavaa ihanaa kesätapahtumaa. Jos vielä mietit, mitä tehdä tulevana viikonloppuna, vietä se mielettömän kauniissa Billnäsin ruukissa, upeiden käsitöiden ja tarvikkeiden ympäröimänä.



Mukana Amalian ja Fiskarsin paja, sekä Ökömökö upeiden skräppäys-tarvikkeidensa kanssa. Ja toki, monta monta muuta näytteilleasettajaa!

Tapahtuma on avoinna pe, la ja su 10.30 - 16.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

torstai 21. heinäkuuta 2011

Puuhaa lapsille, kori mustikoille

Hiukan epävakaista on keli nyt Suomenmaassa, aurinkoa, hellettä mutta myös sadetta ja ukkosia. Jos sadesää yllättää, voi lasten kanssa kuluttaa aikaa askartelemalla helppoja rasioita. Kun rasioihin kiinnittää kahvan, se toimii vaikka mustikankeräystuokkosena.

Rasian taitteluohje löytyy täältä.

Tarvitset:
- neliönmuotoisen paperin minimi 20 x 20cm
- sakset
- liimaa
(- nitojan)
- koristeita


 

Ja sitten vaan marjoja poimimaan!

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tähtialbumin ohje

Mukava päivä Jyväskylässä takana! Kiitos kaikille Forumissa pyörähtäneille. Huomenna vielä jatketaan, kuinkahan monta Mazebookia huomenna lähteekään maailmalle:)

Tänään jollekulle lupasin, että laitan vielä tämän vuorokauden aikana tänne blogiin ohjeen tähti-albumista. Tässä se nyt tulee.



Tähtialbumi
                                                                                                           
Tarvitset:
- 6 paksuhkoa, mieluiten 2-puoleista 12x12 tuumaista skräppi-paperia
  2 aina jokaista kerrosta varten
- 1 ohuempi paperi, kannen päällystämiseen
- kone-/ puupahvia kanteen
- nauhaa
- tarrateippiä

Näin teet:
  1. Leikkaa kuusi kappaletta jokaista alla olevaa kokoa:
                        10cm x 20cm
                        10cm x 24cm
                        10cm x 28cm
          Taita ne kahtia, paperin oikea puoli sisäänpäin.
  1. Täytä ja koristele sisimmäiset (pienimmät) sivut skräpäten.
  2. Liimaa sisäsivut ulkoreunoistaan tarrateipillä keskimmäisiin sivuihin. Liimaa keskisivut tarrateipillä ulommaisiin sivuihin. Eli sivut liimataan sisäkkäin pienimmästä suurimpaan.
  3. Kiinnitä nyt syntyneeseen albumiin selkä- sekä solmiamisnauhat tarrateipillä. 
  4. Leikkaa kannet (2kpl) 10,5cm x 14,3cm kone-/puupahvista.
  5. Leikkaa kansipaperista noin 14cm x 18cm palat kannen päällystämiseen.
  6. Koristele kansi, voit tehdä sen myös viimeisenä.
  7. Liimaa kansipaperi kansipahviin tarrateipillä ja leikkaa paperista ylimääräiset kulmat pois.
  8. Nuuttaa eli paina paperiin taitosurat ja liimaa taitteet pahvin taakse.
  9. Liimaa kannet albumin molemmin puolin.

Maze eli Pieni Taiteltu Kirjanen

Verta, hikeä ja kyyneleitä eli videoeditointia Niinan tapaan. Tämän videon piti tulla ulos jo pari päivää sitten mutta jälleen kerran menin tekemään jotain uskomattoman typerää ettei mitään rajaa...

Ne teistä, jotka osaavat tehdä Maze- kirjan, tietävät jo että sen saa tehtyä muutamassa minuutissa. Loistavaa eikö? TÄMÄN videon perusteella siihen menee melkein...noh, ainakin tosi kauan. Alunperin minun piti nopeuttaa taittelu- ja liimauskohdat, sillä ne ovat katsottavina aika tylsiä, mutta jälleen kerran taistelussa editointiohjelma vs. Niina, ohjelma voitti. Ei siinä mitään jos olisin kerralla uskonut että se mitä halusin tehdä ei välttämättä onnistu ohjelmalla jota käytin, mutta kun ei niin ei. Näköjään on paljon hauskempaa hakata päätä seinään pari päivää ja sitten itkeä pillittäen julkaista se pätkä jonka oli saanut alunperin valmiiksi parissa tunnissa. Hyvä minä.

Tässä Amalian uusin video:

tiistai 12. heinäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #98

Parempi myöhään kuin ei ollenkaan...

Tässä pienen lomailun välissä, tsekkasin tämän kertaisen P*skarteluhaasteen ja innostuin tekemään yhden uuden sivun "Elämäni Aakkoset" -minialbumiin. Tein sivun D-kirjaimesta, jossa on kuva minulle tärkestä, ensimmäisestä autosta, jonka muistan, Datsun 100A:sta. Itkin vuolaasti, kun tämä iskän "Satikka" aikanaan vaihdettiin tuoreempaan, isompaan autoon.


 Albumi etenee hitaasti, mutta varmasti. Sen pohjana on Paperitaivaan Jenniltä IS11 -tapahtumassa ostamani pahvinen minialbumi-pohja, jossa on sopiva määrä sivuja. Tai, no sivuja on 20, mutta yhdistän muutaman hankalan aakkosen tai teen pari lisäsivua, niin pääsen aakkosten oikeaan lukumäärään.

Albumin sivut koostuvat samanlaisista elementeistä, jotta kokonaisuus säilyy selkeänä. Kaikki paperit, joita käytän, ovat My Mind´s Eyen 6x6 -tuumaisesta paperikosta. Jokaisella sivulla on Fiskars-pipariympyrä kahvaleikkurilla leikattu ympyrä, jonka sisällä on ranskalaisen Djecon kirjaintarra. Djecon tarroihin ihastuin Lapsi-messuilla Hiivisketun osastolla. Olen nähnyt niitä myytävän myös Stokkalla.

Kiitos Viiville hienosta luonnoksesta!!

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kahdeksas Taivas esittäytyy

Amalian Askartelijat kokoontuivat kesäkuussa ensimmäistä kertaa ja saimme tutustua Kahdeksannen Taivaan upeisiin korttiaskartelutarvikkeisiin. Kahdeksas Taivas myy Hollantilaisen Leane Creatief- kustantamon korttiaskartelutuotteita.
Kirsi opasti meidät kaikki ensin korttipakkausten saloihin. Sarjoista löytyy erilaisia korttitarvikepakkauksia 3D- korteista, ommeltaviin koristekuvioihin.


Sitten pääsimme aloittamaan askartelut. Alku tuntui kankealta, vaihtoehtoja oli niin paljon. Mutta kun alkukankeus oli voitettu ja pääsimme kaikki vauhtiin, ei kahden tunnin kurssiaika meinannut riittää kun innostuimme soveltamaan tekniikoita.

Ja tässä alla aikaansaannoksemme. Jokainen sai valita pohjat, kuviot ja tekniikat mieltymysten mukaan ja tosi erilaisia kortteja saimme kaikki aikaan!












sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Jyväskylä HUOMIO!!

Mietitkö kesälomapuuhaa ensi viikolle? Jos matkailet Jyväskylän seudulla, kannattaa piipahtaa Forumissa, aivan Jyväskylän keskustassa, alla lisäinfoa!!



Forumissa tapahtuu!

Skräppäys-tapahtuma Forum Jyväskylä lauantaina 16.7. klo 11-16 ja sunnuntaina 17.7. klo 12-16.

Askartelu Amalia tuo Forumiin Skräppäys-pajan, jossa pääset tekemään mini-albumin tai paperirasian sekä tutustumaan helppoihin paperiaskartelu-tekniikoihin. Tule katsomaan, ihmettelemään ja nauttimaan! 

Amalian pöydässä Papermanian tuotteita ALE-hinnoin. Lisäksi myynnissä satoja irtopapereita!

Askartelupuoti Pialla on pajassaan uusia ideoita. Lisäksi viikonlopun aikana paljon hyviä tarjouksia!

Jaetaan 50 ensimmäiselle kesän Taika- lehden tuplanumero.


Järjestämme kaikille vapaan arvonnan, jossa palkintona:

1. 50€ lahjakortti Askartelupuoti Piaan
2. 25€ arvoinen tuotepaketti
3. Intohimoinen Askartelija kassi

Lauantaina iltapäivällä kaivuri-Mikko paikalla. Halukkaat pääsevät tekemään Mikolle skräppi-sivun muistoksi.

Käy katsomassa http://www.kaivuriskaba.fi/

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

IA11: Lost Coast Designs ennakkotilaus

Amalian lukijoillekin tiedoksi!!

Nyt on ainutkertainen mahdollisuus tehdä ennakkotilaus Lost Coast Designin leimasimista!


Leimasimia voit katsella täällä, ja tilauksen voit hoitaa laittamalla tuotetiedot sekä määrät osoitteeseen niina@amalia.fi. Lisäinfoa tästä ja muistakin ennakkotilauksista löytyy IA11:n blogista!


Ennakkotilauksia voi tehdä 31.7. saakka.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Intohimoisesti Askarrellaan taas elokuussa!!

Tiedotus kaikille!

Amaliahan järjestää elokuun 27. - 28.  loppukesän innostavimman tapahtuman Intohimona Askartelu 2011. Samaan aikaan on käynnissä Helsingin Juhlaviikot ja perjantaina 26.8. vietetään Taiteiden yötä, joten mikä sen mukavampaa, kun nauttia koko viikonloppu inspiroivasta ilmapiiristä!


Ennakkolippujen myynti on parhaillaan käynnissä, kannattaa siis varmistaa mukanaolo varaamalla liput etukäteen. Ennakkolippujen ostajille on oma kassa, joten sisään pääsee sujuvasti. Ennakkolippujen ostamisesta lisää www.intohimonaaskartelu.fi.

Intohimona Askartelulla on nyt myös oma blogi, joka on parhaillaan päivityksen alla. Sieltä löydät uusimmat kuulumiset, tiedot ennakkotilauksista yms.

Miran P*askarteluhaaste #97

Nyt minäkin sitten osallistun elämäni toiseen haasteeseen. Kesä kun on, niin aikaa hitusen enemmän. Ihanaa!

Jotenkin tuo Teksti pääosassa kolahti. Tämä juttu on ollut tekeillä jo jonkin aikaa, vain tuo teksti puuttui. Luin ohjeet ja olin ymmärtävinäni, että P*askarteluhaasteeseen voi osallistua muullakin kuin kortilla, joten päätin tehdä valmiiksi tämän telineen, esikoisen aina sekaisin oleville tavaroille. Jospa ainakin avaimet ja kännykkäpussi löytäisivät paikkansa tästä.

Pohjana tässä on kirpparilta hankittu avaintaulu, koukut siis olivat tässä jo valmiina, kuten myös tuo muoto. Paperit löytyivät varastoistani, kaikkea sieltä löytyykin, kun oikein penkoo:) Paperit kiinnitin puupintaiselle pohjalle kaksipuolisella tarrakalvolla, joka onkin aivan ehdoton materiaali kaikkien rasioiden yms. päällystämisessä. Ja örkin silmissä on hiukan Glossya.

Kuva ei ole parhaimmasta päästä, kun kameran piuha oli jäänyt töihin ja kuva on napattu puhelimella, mutta halusin niin osallistua tähän. Taisin jäädä haaste-koukun syötiksi:)

- Mira

Elokuussa tapahtuu: Amalian Toripäivä

Paljon kysytty Amalian toripäivä tulee taas elokuussa! Jos korttitehtaasi tuotanto alkaa näkyä kotinurkissa tai haluat päästä eroon turhista askartelutarvikkeista, kannattaa varata paikka Amalian torilta. Myynnissä on tällä kertaa myös vohveleita ja pientä purtavaa, ettei pääse nälkä yllättämään.



Paikkavaraukset hoitaa Mira. Voit laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen: mira@amalia.fi

Tapahtuma järjestetään säävarauksella.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Billnäs Kädentaito 29. - 31.7.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Billnäsissä on ihanainen, kesäinen Kädentaito-tapahtuma, jonne Amaliakin osallistuu ja tuo mukanaan pienen pajan. Amalian kanssa pajaa pyörittää Fiskars ja Ökömökö. Billnäsiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin!

Alla olevat kuvat otin viime kesäisestä tapahtumasta, jossa fiilis kyllä oli unohtumaton ja itse paikka on mahtava!


Nähdään siellä!

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Viimeinen mahdollisuus ostaa Ystävämyynnistä...

Tämä kolmen päivän Yöttömän Yön Skräppi on päättymässä. Uusia tuotteita ei enää tule tarjolle mutta tässä on linkkilista tuotteisiin, joita on vielä saatavilla. Tilauksia voi lähettää sähköpostitse vielä huomiseen kello 9.00 asti. Silloin alan käsittelemään tilauksia ja tekemään laskuja.

Sassafras Tarroja osa 1
Daisy D's Stanssattuja Kirjaimia
Art Journey: Jouluenkelit
Basic Grey: Rub-ons
Basic Grey: Tarra-arkkeja
Crealies: Lehdet- stanssi
Art Journey: Saniainen
Marianne Designin kukkastanssi
Penny Black: Tyttö ja lintu- leimasin
Crealies: Tagi- stanssi
Rachelle Ann Miller: Tyttö ja tikkari- leimasin
Leidi kylvyssä- leimasin
Marianne Design: Pieni kiehkura- stanssi
Art Journey: Joulukuusi
Papermanian jalokiviniittejä
Art Journey: Checkmate Girl
Sassafrasin keltainen tarra-arkki
Inkssentials Memory Frames
Sassafrasin koristeita
Cosmo Cricket sydänalbumi
Sizzix Lehdet- stanssi
Fiskarsin leikkuri
Art Journey: Floral
Basic Grey: Aakkosia
Martha Stewart: Suuri käsityö- ja askartelukirja
Marianne Design: Kehys- stanssi
Nallemaalari- leimasin
American Crafts: Rub-ons
Sissix: ATC-stanssi
Distress Ink- tarjous

Sassafrasin tarra-arkkeja: Osa 2


Sassafrasin Indie Sweet Treats- tarrat. Arkissa on 24 tarraa. Normaalihinta 5€, nyt vain 3€. Saatavilla 4 kappaletta.







Sassafrasin poikamaisia tarroja Sweet Treats- sarjasta. Arkissa on 24 tarraa. Normaalihinta 5€, nyt vain 3€. Saatavilla 11 kappaletta. Vielä 9 jäljellä.

Daisy D's: Stanssattuja kirjaimia


Daisy D'n stanssattuja kirjaimia syysväreissä. Normaalihinta 4€, nyt vain 2,50€. Saatavilla 2 kappaletta.



Daisy D'n stanssatut kirjaimet sinisävyissä. Normaalihinta 4€, nyt vain 2,5€. Saatavilla 2 kappaletta.

Art Journey- leimasin "Jouluenkelit"


Jos haluaa aloittaa joulukorttien tekemisen ajoissa, tässä hyvä lisä omaan leimasinvalikoimaan. Art Journeyn pohjustamaton leimasinarkki ''Jouluenkelit" nyt vain 7.50€. Normaalihinta 9€, korjaus 9.95€. Tarjolla 2 kappaletta.

Basic Greyn RubOns


Basic Greyn Syntymäpäivä-arkki. Normaalihinta 3.50€, nyt vain 1.90€. Mustia arkkeja on saatavilla 5 kappaletta ja valkoisia 1. Jäljellä 2 mustaa! Jäljellä 1 musta!


Basic Greyn Robotti- arkki. Hyvä lisä koristevarastoihin. Normaalihinta 3.50€, nyt vain 1.90€. Ruskeita arkkeja on saatavilla 7 kappaletta ja kermanvalkoisia 10. Kerro tilausviestissä haluamasi väri.

Basic Greyn tarra-arkkeja


Basic Greyn Isot kuviolliset aakkostarrat. Arkissa yli 40 kirjainta ja välimerkkiä. Normaalihinta 4€,  nyt vain 2.80€. Myynnissä 4 kappaletta.


Basic Greyn Syntymäpäivä- tarroja. Arkissa on 28 teeman mukaista tarraa. Normaalihinta 4€, nyt vain 2.50€. Myynnissä 4 kappaletta.


MYYTY! Basic Greyn Aakkoset sarjasta Cupcake. Kaikki kirjaimet löytyvät useaan kertaan. Normaalihinta 4€, nyt vain 2.80€. Myynnissä 3 kappaletta.


Basic Greyn Euphoria- kirjaintarrat. Normaalihinta 4€, nyt vain 2.80€. Myynnissä 7 kappaletta. Jäljellä 5 kappaletta. Jäljellä 4 kappaletta.