Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

TIlaa oma Cameo Amaliasta!

Nyt ensimmäisenä Suomessa Amaliasta Silhouette CAMEO. Aivan mieletön laite paperiaskarteluun! Olen ihmetellyt nyt viikon verran laitetta ja voin sanoa, että monipuolinen leikkuri on kyseessä.

Laite on nyt myynnissä messutarjoushintaan 399€ äitienpäivään 13.5. saakka. Otan tilauksia vastaan siihen asti osoitteessa mira@amalia.fi.




Silhouette CAMEO® on sähköinen leikkuri, jolla leikkaat mm. paperia, kartonkia, vinyyliä ja kangasta.

Mukana tuleva Silhouette Studio -ohjelma sisältää valmiita malleja, ja se on helppo hallita ja asentaa. Voi luoda Silhouette Studiolla omia malleja ja laajentaa kuvakokoelmaasi verkkokaupan laajasta valikoimasta. Verkkokauppaan ilmestyy, joka viikko ilmainen kuvio, jonka voit halutessasi lisätä omaan kokoelmaasi.

Voit myös leikata muotoonsa kuvakirjastosta tulostetun mallin (Print&Cut).

Silhouette CAMEOn asentaminen on helppoa, kytket vain laitteen tietokoneeseen.

Paketin sisältö:

·        Silhouette Cameo leikkuri – leikkaa jopa 30,5 cm (12”) leveydeltä
·        Silhouette Studio ohjelma – toimii tietokoneissa, joissa on Windows XP/Vista/7 ja MAC OS X 10.5.8 tai uudempi käyttöjärjestelmä
·        51 valmista mallia
·        virta- ja USB-johto
·        12” leikkuualusta
·        leikkuuterä
·        10 $ arvoinen latauskortti Silhouette Online Store -verkkokauppaan
·        käyttöohje
·        2 vuoden takuu


torstai 26. huhtikuuta 2012

Vuoden Skräppääjä 2012

Kyllä voin sanoa, että koville meinaa ottaa viime viikonlopun rutistus ja olen erittäin pahoillani, että olette joutuneet odottamaan tätäkin tietoa tänne loppuviikolle asti. En vaan ole jaksanut kaivella kuvia ja päivittää blogia, mutta...

Intohimona Skräppäys -tapahtumassa mitteöitiin tänäkin vuonna Vuoden Skräppääjä-tittelistä. Kisa on leikkimielinen, vaikkakin kilpailuun osallistujat oliva taas tänäkin vuonna mukana erittäin taidokkailla töillä.

Kilpailun voittajaksi ylsi tänä vuonna Pipaiita, ja tässä alla vielä hänen esikarsinta sekä finaalityönsä.









ONNEA VIELÄ VOITTAJALLE!

ps. lisää kuvia ja tunnelmia on tulossa..

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kiitos teille, Intohimoiset Skräppääjät!

HUH! Viikonlopun rutistus on takana ja eilinen päivä menikin sitten huilaillessa. Viikonloppu Intohimona Skräppäyksen merkeissä, Laukaan Peurungassa oli aivan mahtava! Te kaikki ihanat skräppääjät jaksatte aina innostaa :) Viikonloppu sujui muutamaa pientä kommellusta lukuunottamatta hienosti ja siitä voin kiittää Peurunkaa sekä teitä kaikkia mukana olleita, sekä kauppiaita että skräppääjiä!
 
Itse en ole vielä ehtinyt purkaa kuvia kamerasta (enkä muuten niitä ehtinyt/muistanut montaa ottakaan), mutta tässä Riikan IS12 blogiin laittamia kuvia.
 




















 




Jos olet ottanut kuvia ja tehnyt niistä juttusen blogiisi, niin laitahan kommenttiin terkut ja linkki kuviisi!
 
KIITOS KAIKILLE!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevätuutuuksia saapui Amaliaan

Ilokseni voin kertoa, että uutuuksia on saapunut Amalian valikoimiin.
Uutuudet ovat ensi kertaa esittelyssä tulevana viikonloppuna IS12-tapahtumassa.
Sen jälkeen ne tulevat myyntiin tuonne blogin Putiikin puolelle,
jonka lupaan päivittyvän hiukan ahkerammin :)


Ja kunhan saadaan tapahtumat ohitse,
AA-tiimi varmaan työstää näistä herkuista jotain kivaa teidän iloksenne :)

Kiva jos tapaamme Peurungassa,
jos et kuitenkaan pääse mukaan,
niin mukavaa viikonloppua!

PS. Amalia on mukana myös kevään Kädentaitomessuilla 27. - 29.4.
Tule moikkamaan osastolle 7E35.


tiistai 17. huhtikuuta 2012

Gessokurssi Riikalta

Amalian Askartelija, Paperiliittimen Riikka tulee pitämään Gesso-kurssia Amaliaan toukokuussa. Aihe on niin mielenkiintoinen, että taidanpa itsekin osallistua :) Alla infoa kurssista.

Gessosta on moneksi skräppäyksessä ja muussa paperiaskartelussa. Sitä voi käyttää vain pienenä yksityiskohtana taikka sitten maalata runsaalla kädellä koko paperille. Tämän lauantain idea on kokeilla tuota pohjustinta ja saada ideoida sen käytöstä. Kolmessa tunnissa teemme yhden skräppisivun, johon käytämme gessoa monella eri tavalla.
Kurssin hinta on 24€, johon sisältyy tarvikepakkaus sivua varten. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla. Kurssi sopii niin pidempään skräpänneille kuin vasta-alkajillekin, jotka haluavat kokeilla jotain hieman erilaista.
Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen mira(a)amalia.fi. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 henkeä.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vähän valmista ja paljon tekemättä :)

Vaikka blogissa onkin ollut hiukan hiljaista, niin töitä paiskitaan armottomasti. Perästä kuuluu...

Mutta, jotain olen ehtinyt tekemäänkin. Yhtenä kurssi-iltana istahdin pöydän ääreen muiden kurssilaisten seuraksi. Pöydälle eteeni varasin muutamia kirpparilta löytämiäni laseja sekä purkkeja, Marianne Desiginin leimasin-setin sekä Stazon-musteita. Stazon-musteethan pysyvät myös metallin sekä lasin pinnalla, joten sillä voi koristella monenlaisia juttuja.



Amaliahan sai Marianne Designiltä näytetuotteita, joista sitten Amalian Askartelijat ovat ahkeroineet malli-töitä. Minullakin on muutamia keskeneräisiä vielä työpöydällä, mutta ne eivät taida valmistua tämän kevään aikana :)

Mukavaa alkanutta, keväänpaisteista viikkoa teille kaikille!
Minun viikkoni täyttyy, arvaatte varmaan mistä...
... IS12 :)


Työssä käytetty: MD, Tea Time (EC0131)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Enää ei ole edes viikkoa Amalian järjestäämään Intohimona Skräppäykseen, jota jo kuumeisesti odotellaan ja osalla taitaa olla laukutkin pakattuna. Kaikille vielä muistutukseksi Vuoden Skräppääjä-kisa, koska omaa suosikkia on aikaa vielä äänestää. Alla suoraan kopio IS12 blogista.

Vuoden Skräppääjä 2012 - kisa on siis ollut käynnissä pitkin kevättä. Esikarsintaan saapui huikeat 27 työtä, joista finaaliin pääsi kuusi kisaajaa. 6 finalistia saivat työkseen toteuttaa Mazebook-kirjan heille lähetetyn materiaalipaketin papereista.


Paketti sisälsi seuraavat tarvikkeet:
- 3 kpl 7Dots kuviopapereita
- 1 harmaa yksivärinen kartonki
- 7Dots Tarra-arkki
- Tarrateippi
- Kansipahvi



Finalistien tehtävänä oli tehdä tarvikkeista paketin sisältämän ohjeen mukainen Maze-kirja. Työssä tuli käyttää papereita niin, että papereiden molemmat puolet tulisivat näkyville kirjassa.
Maze-kirjan aiheen sai valita jokainen finalisti itse, sisältö sai olla kuvia, runoja, ruokaohjeita tms. Myös nauhat ja muut koristeet sai päättä itse omista valikoimista.

Tässä finaalityöt:

Työ nro1, tekijä Elina




Työ nro 2, tekijä Merja






Työ nro 3, tekijä Maikko





 



Työ nro 4, tekijä Karita



 








Työ nro 5, tekijä Creomi









Työ nro 6, tekijä Pipaiita








Tässä siis upeat finaalityöt. Voittajan valintaan vaikuttaa sekä tuomariston että yleisön äänet. Mikä on sinun suosikkisi finaalitöistä? Laita työn numero sähköpostilla osoitteeseen mira@amalia.fi. 20.4. mennessä, viestin otsikoksi "finaali".

HUOM! TYÖT OVAT ESILLE IS12 -TAPAHTUMASSA, JOSSA NIITÄ VOI ÄÄNESTÄÄ VIELÄ LAUANTAIHIN KLO 22. ASTI.

Kaikki äänensä antaneet osallistuvat pienen palkinnon arvontaan.