Sivut

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Color Hill -askarteluita Anskilta

Aikaa sitten (ihan liian kauan aikaa sitten) kyselin mallitöiden tekijöitä ihanille Color Hillin tuotteille. Hakijoita tulikin aikamoinen liuta ja kuten kaikkien tuomareiden, oli minunkin vaikea tehdä päätöksiä upeiden askartelijoiden joukosta.

Tässä Anskin upeat työt, joissa on kyllä käytettä paperit todella hyvin hyödyksi. Lisää Ankin töistä voit lukea täältä.



 

Ja näin Anski kertoo leiskan synnystä: "Color Hillsin Chill out -papereiden meriaiheiset lausahdukset ja raikkaat värit inspiroivat kaivelemaan valokuvan viimeisimmästä matkasta meren rannalle. Valitsin papereiden vaaleansinisen sävyihin soveltuvan valokuvan. Ihastuin heti papereissa keltavalkoiseen raitapaperiin ja halusin käyttää sitä kokonaisena leiskan taustana. Valokuvan ympärille tein koristerykelmän paperisuikaleista. Ankkuri"nappi" on leikattu irti paperista ja päällystetty glossylla. Laivan kuva on leikattu myös irti paperista ja kohotettu kohotarrapaloin irti taustasta. Olen ihastunut käyttämään lankarykelmiä ja maaliroiskeita melkein jokaisessa leiskassani, joten niitäkin pääsi tottakai sivuun mukaan. Ne antavat sivuihin kivoja pieniä yksityiskohtia, mutta eivät vie huomiota muilta koristeilta."






Anskin kertomaa: "Tähän leiskaan halusin pääosaan viileää tunnelmaa, väreiksi vaaleansinistä ja harmaata, jota korostamaan sinne tänne pirteinä väripilkahduksina keltaista ja vaaleanpunaista. Halusin käyttää ihanien Color Hills papereiden jokaisen pienen palasenkin hyödyksi. Tästä leiskasta löytyykin suikaleita, jotka on leikattu eri papereista ja papereiden molempia puolia hyödyksi käyttäen. Käytin jopa papereiden alareunan tietosuikaleita; nuo Chill out -tekstit ovat nimittäin paperisarjan nimi, mutta sopivat hyvin myös koristeiksi sivuun. Valokuvan ympärille kasatun paperirykelmän alle on sivelty gessoa ja suihkittu vähän sinisiä maaleja. Rösöiset maalailut ja muut maaliroiskeet sopivat erityisen hyvin harmaan taustapaperin tyylin kanssa yksiin. Osan papereiden reunoista ressasin ja osaan ompelin ompelukoneella valkoisella langalla siksakkia reunoihin. Ihanat badget ovat Color Hillsin Mojito-sarjaa. Muut napit plus kakkupaperit ovat omista varastoista."


Ja vielä kortin synnystä: "Papereissa oli paljon kivoja tekstilappuja ja lausahduksia. Vaikka monet tekstit olivat pääosin merihenkisiä aiheiltaan, sopi usea myös muuhunkin käyttöön, kuten vaikkapa korttiin. Leikkelin tähän korttiin kuvipapereiden lisäksi erilaisia lausahduksia. Pääosin halusin pysytellä raikkaassa kelta-pinkissä värimaailmassa ja lopputuloksesta tulikin mielestäni todella herkullinen! Time 4 smoothie-badge on Color Hillsin Mojito-sarjasta. Muut napit ovat omista varastoista plus taustassa käytetty kohokuviointikansio sekä keskustan pahvikehikko."

Suuri kiitos Anskille!! Ja toki muillekin tekijöille, teidän työnne on tulossa vielä :)

Tuotteet olivat sen verran suosittuja, että osa loppui heti alkuun kesken, joten sen vuoksi ne eivät ole vielä eksyneet nettikaupan hyllyille. Kevään aikana tilanne kuitenkin korjautunee, joten odotelkaahan ihanuuksia.

Iloisia askarteluhetkiä toivotellen,

Mira

tiistai 7. tammikuuta 2014

ATC, pitkää skräppäystä sekä Päivin Art Journalingia

Kyllä niitä kurssejakin on tulossa, älkää pelästykö :)

Ensiksikin, maanantaina 13.1.2014 klo 18 - 21 perinteinen ATC-ilta. Mukaan mahtuu 8 innokkainta ATC-harrastajaa, ilm: mira@amalia.fi

Pitkä skräppäys-päivä tai kokonainen viikonloppu, jos innokkaita ilmenee olisi tarjolla 25. - 26.1. klo 10 alkaen, ilm: mira@amalia.fi

Lisäksi,

Lauantaina 1.2.2014 klo 11-15 Onnen linnut, hinta 40 EUR, opena Päivi Eerola

http://www.peonyandparakeet.com/in-finnish/onnenlinnut/

Lennetään mielikuvituksen maailmaan lintujen mukana!
Tule mukaan irroittelemaan taiteen ja askartelun rajamaastoon! Teemme kollaasitekniikalla lintuja, sulkia, munia ja koristepapereita kuvittamaan art journalia, kortteja …

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.peonyandparakeet.com/in-finnish/onnenlinnut/

Näillä päästään ainakin alkuun. Oikein mukavaa alkanutta arkea kaikille!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi työ ja uudet haasteet

Joululomalla tuli levättyä oikein kunnolla. Siis en tehnyt yhtään mitään (no neuloin vähän sukkaa), söin hyvin (jouluruokia, suklaata sekä muita herkkuja) ja nukuin (erittäin) pitkiä yöunia. Mikäs sen ihanampaa :)

Mennyt vuosi olikin melkoisen raskas ja kuluttava. Syksyllä sitten Tiimarin konkurssin myötä yritystoiminta muuttui entistä haastavammaksi, se kulutti aika paljon, etenkin henkisesti, koska säännölliset tulot loppuivat kuin seinään sekä tietenkin kalenteriin merkatut työt loppuivat samalla. Kurssitoimintaa oli kalenteriin merkitty, mutta kurssien varaan ei voi koskaan laittaa mitään, koska useinkin ne peruuntuvat vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ensimmäiset viikot menivät kuin sumussa. Sen jälkeen sumu vai tiheni ja pohdin paljonkin yritystoimintaa, sen jatkamista sekä muutenkin kaikenlaisia vaihtoehtoja elämässä.

Sitten, kuin sattuman sanelemana, erilaisten mutkien ja sattumien kautta, perjantaina 8.11. minua pyydettiin töihin. Äitiysloman sijaiseksi, Kartanokylpylä Kaisankodin Luovaksi Innostajaksi. Vastasin heti KYLLÄ! Kahta kertaa ei tarvinnyt kysyä. Työt alkoivat heti seuraavana tiistaina 12.11.


Elämä pyörähti muutamassa päivässä ihan totaalisesti, mutta todellakin positiivisesti. Työ ja toimenkuva on kuin minulle luotu ja kaikenlisäksi työpaikka sekä tunnelma Kaisankodissa on upea, pysähdys arjen kiireen keskelle. Olen aivan innoissani uudesta työstäni ja kovasti odotan, että pääsen kunnolla aloittelemaan Luovaa Innostamista Kaisankodin ympäristössä :)

Jokunen tuttavapiirin askartelija onkin kysynyt, "Mitäs Amalialle?", "Eikai Amalia nyt lopu?". Ei, Ei ollenkaan. Nettikauppaa päivittelen hiljalleen, blogiin tulee uusia vinkkejä ja ideoita viikottain ja kyllä, monenlaisia projekteja on tiedossa tällekin vuodelle askartelun merkeissä, lehtijuttuja, messuja ja onpa yksi kirjakin tulossa vieläpä jo kevään aikana. Ei se Amalia mihinkään häviä, eikä se askartelu minusta mihinkään irtoa. Hiukan aikaa nyt mennään enemmän harrastusmielessä, kun päivät täyttyvät "oikeista töistä", mutta en minä teitä unohda :)


Yllä olevan kuvan otin eilen miesväen kanssa, iskä ja poikaipanat liikuttelivat pitkiä sädetikkuja kun minä otin kuvan pitkällä valotusajalla, ja hienohan siitä tuli, kuten varmasti koko uudesta vuodesta 2014. Odotan innolla sen tuomia uusia ja mielenkiintoisia haasteita.

Oikein mukavaa
ja
erityisen askarteluntäyteistä
alkanutta vuotta 2014!