Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Liesbeth Fidderin ensimmäiset kurssit,lisää on tulossa :)

Vihdoin juttua tänne blogiin Amalian Leimailuviikonlopusta numero 1, joka oli jo helmikuun alussa. Voi kun tuo aika rientääkin...

Olen onnekas, vieraakseni, kurssin opettajaksi saapui Liesbeth Fidder Hollannista. Liesbeth on taituri erilaisissa leimailutekniikoissa ja hänen opeistaan saimme nauttia viikonlopun aikana yhteensä viiden kurssin verran.

Liesbethillä on mukava, erityisen oppilasläheinen tapa opettaa. Vaikka kurssikielenä oli englanti, kaikki pysyivät kärryillä. Liesbeth kävi vuoronperään kaikkien luona, että mitään ei varmasti jäänyt epäselväksi.


 



Kursseilla syntyi aivan mahtavia töitä. Yllä olevat upeat kortit on tehnyt Elina.

Viikonloppu oli upea, vaikka en taasen itse ehtinyt juuri muuta kuin ihailemaan muiden tuotoksia. Sekin on niin hienoa, että saa tavata mukavia, askartelusta samaa kieltä puhuvia ihmisiä :) Liesbeth nautti myös Suomen vierailustaan, siitä voit lukea lisää täältä.

Lisäksi muutamia kertomuksia viikonlopusta löysin ainakin Siiriltä, Merkulta sekä Lehtipöllön leike-kirja blogista. Jos sinä kirjoitit blogissasi kurssista, vinkkaa minulle tai laita linkki kommentteihin.

Mikäli kiinnostuit Liesbethin kursseista/opeista, eipä hätää! Liesbeth saapuu Suomeen uudelleen huhtikuussa. Kurssit ovat hiukan eri aiheisia, mutta tekniikat ovat näissäkin pääosissa. Lisätietoja kursseista löydät täältä ja kursseille voit ilmoittautua verkkokaupan kautta.

Aurinkoista pääsiäisenodotusta teille kaikille!

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Upea mahdollisuus tilata Stampinback:n leimasimia!

Yleisön pyynnöstä uusimme huhtikuun leimailuviikonlopun yhteydessä yhteistilaustempauksen hollantilaiselta Stampinbackilta.

Yhteistilaus toimii näin:
- tee tilaus normaalisti Stampinbackin sivuilla (www.stampinback.nl)
- kirjoita Comments-kohtaan AMALIA (tällöin leimasimet toimitetaan yhdessä muiden yhteistilausten kanssa suoraan Amaliaan juuri ennen huhtikuun kursseja ja jaetaan kursseilla tilaajille)
- ennen maksamista odota vahvistusmaili, jossa tarkemmat maksuohjeet
- maksa leimasimet tilauksesi yhteydessä suoraan Stampinbackille joko heidän tililleen SEPA-maksuna tai PayPalilla (johon tulee pieni lisä)
- postituskulut jaetaan tilaajien kesken tilattujen leimasimien painon mukaan (6 €/kg)
- tilausten deadline on 30.3.2016, jolloin viimeistään pitää olla rahat Stampinbackin tilillä.
Tilattavissa on kaikki leimasimet (mutta vain leimasimet)! Edellisestä kerrasta poiketen siis myös kitit ja yksittäiset leimasimet (jotka ovat nyt alessa -50 %!). Yksittäisissä leimasimissa on huomioitava sellainen seikka, että niiden varastokirjanpito ei ole lukuisien tilaisuuksien vuoksi ihan kohdallaan. Eli jokin leimasin saattaa olla oikeasti loppu, vaikka ohjelma antaa valita sen. Loppulaskussa kaikki virheet on kuitenkin korjattu.
Jos et tule kurssille, mutta haluaisit osallistua yhteistilaukseen, voit sopia kanssani noudosta tai leimasimien toimituksesta Suomessa postitse. Tiedustelut: mira@amalia.fi

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Lisäkurssi Amalian Leimailuviikonloppuun pe 22.4.

Leimailuviikonlopun aloittaa perjantaina 22.4. klo 18:00-21:00 kurssi Kohojauheet (Embossing Powders)

Onko laatikoihisi unohtunut lojumaan kohojauheita käyttämättöminä? Nyt on aika ottaa ne käyttöön! Kohojauheet antavat korteille tyylitellyn silauksen eikä korttien vastaanottaja hevin usko niitä itsetehdyiksi. Kohojauheita voi käyttää monella tavalla. Tällä kurssilla teemme kortteja käyttäen useita eri tekniikoita. Ne eivät ole ollenkaan vaikeita. Kohojauheet toimivat aina taianomaisesti ja niiden vaikutus on taattu!


Kun varaat paikkasi verkkokaupasta, tee tilaus, valitse "Nouto Amaliasta" ja maksutavaksi lasku.

Muut kurssit löydät täältä. 
Ilmoittautuminen onnistuu nettisivuilta tai mira@amalia.fi.
Mukaan mahtuu vielä!