Sivut

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Intohimoinen Askartelija: Britt Vuorio

Intohimona Askartelu -tapahtumassa järjestettiin vuoden Intohimoisin Askartelija kilpailu. Kisaan tuli tasokkaita töitä, joista voittajaksi raadin valitsemana nousi Britt Vuorio. Britt osallistui kilpailuun taidokkaasti askartelukartongista ja koristeista askartelemallaan vauvantossulla sekä sen säilytyslaatikolla.
Tässä vielä lainaus Brittin kirjoittamasta kirjeestä, miksi juuri hän on Intohimoisin Askartelija: ”Rakastan askartelua ja sitä, miten sen kautta voin ilahduttaa ystäviäni. Askartelu on antanut elämääni juuri sellaista iloa, joka on pysyvää. On ihana tunne, kun onnistuu tekemään jotakin omanlaistansa, uniikkia. Haluan töitteni kautta heijastaa sitä iloa ja valoa, joka on sydämessäni – ja kiitollisuutta sekä rakkautta, jota tunnen kanssaihmisiäni kohtaan.”

Yleisö sai kilpailussa äänestää omaa suosikkiaan. Kaksi työtä saivat selkeästi muita töitä enemmän ääniä ja niukan voiton pienellä skräpätyllä mini-albumillaan vei Maria de la Soledad Marcelo Arce. Marisol innostui noin vuosi sitten skräppäämään, ja tämä harrastus onkin sitten vienyt Marin intohimoisesti mennessään.
Yleisön äänestyksessä vastanneiden kesken arvonnassa onnetar suosi Sunni Krug:ia Tervalammelta.

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

1 kommentti:

  1. Todella upea vauvankenkä ja kaunis rasia!

    Minialbumissa on myös ihana tunnelma ja kauniit värit. Onnea voittajille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!