Sivut

tiistai 21. syyskuuta 2010

Askartelu Amalian syksyn kurssit

Taisin jollekin luvata, että päivitän syksyn kursseja viime viikon lopulle mennessä, ihan en pysynyt tavoitteessani, mutta tässä kursseja lokakuun lopulle saakka.

Kurssit siis ovat Amalian putiikissa Espoon keskuksessa, Asemakuja 3. Helpot kulkuyhteydet busseilla sekä junalla.

Sitovat ilmoittautumiset: mira@amalia.fi

Paperinkuviointi-viikko:
Kurssi koostuu kolmesta illasta, mutta voit myös valita yhden kurssin.

Ma 27.9. klo 18 – 20 Helpot paperinkuviointitekniikat, 10€
Illan aikana tutustutaan useampaan helppoon paperinkuvointitekniikkaan, joita voit myös tehdä myöhemmin kotona. Paperit soveltuvat skräppäykseen, korttiaskarteluun sekä kirjansidontaan.

Ti 28.9. klo 18 – 20 Leimasimet ja maskit paperinkuvioinnissa, 10 €
Illan aikana kokeillaan erilaisia leimasimia, värejä sekä maskeja paperinkuvioinnissa. Paperin soveltuvat monenlaiseen paperiasaskarteluun.

Ke 29.9. klo 18 – 20 Paperin marmorointi, 10€
Tutustutaan helppoon, kotonakin onnistuvaan paperin-marmorointi tekniikkaan. Paperin soveltuvat monenlaiseen paperiaskarteluun.

Ma 4.10. klo 18 - 21 Japanilainen kirjansidonta, 20€ (sisältää materiaalit)
Japanilaiset kirjat ovat mielettömän kauniita, pieniä vihkoja. Tule opettelemaan itämaisen kirjansidonnan perusteet ja valmistamaan itsellesi pieni vihkonen. Japanilainen kirjansidonta sopii myös skräppäykseen.

Ke 13.10. klo 17 – 21 Minialbumi, 25€ (sisältää materiaalit)
Skräpätyt mini-albumit ovat aivan mielettömän ihania pieniä taideteoksia. Tällä kurssilla tehdään kaikki samanlainen, kangaskantinen mini-albumi.

Ma 25.10. klo 17 – 21 Tähtialbumi, 25€ (sisältää materiaalit)
Skräpätty tähtialbumi on upea lahja ystävälle, tällä kurssilla opit rakentamaan tähti-albumin alusta loppuun. Mukaan tarvitset vain valokuvia.

2 kommenttia:

  1. Osallistuin minialbumikurssille, ja se oli aivan mahtava! En pahemmin ole skräppäilly, mutta tuo herätti kyllä skräppäilykiinnostukseni ja janoan jo uuden minialbumin tekemistä! KIITOS MIRA :) Jään innolla odottamaan tähtialbumikurssia.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Jonna! Huomenna sitten vuorossa Tähdet, voin sanoa, että kivaa se on sekin:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!