Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Matkalla löydettyä

Käväisin viikonloppuna työn merkeissä Jyväskylässä katsastamassa Kädentaito-messut. Mukavaahan siellä oli ja kiva oli tavata tuttuja.

Kotimatkalla sunnuntaina teimme perinteisesti pysähdyksen Lahdessa, Renkomäen ABC-asemalla, kun oltiin koko perhe liikenteessä. Aina Renkomäessä pitää pyörähtää Paperikuu-nimisessä kaupassa, joka on täynnä kaikenlaisia ihanuuksia, paljon sisustustavaraa, pientä hömpötystä kotiin ja tuliaisiksi.

Nyt kuitenkin silmäni osui laajentuneeseen Skräppäys-tarvikevalikoimaan. Papereita, nauhoja, koristeita sekä muitakin askartelutarvikkeita.

Itse ihastuin muovisiin säilytyslokeroihin, jonne aion keväisen järjestelykärpäsen puraisemana laittaa tarroja, lisäksi käteeni tarttui iloinen kierreselkäalbumi sekä hömpötystoimistotarvikkeita:)

 Lupaan poiketa siellä toistekin, sori vaan meidän perheen miehet :)

7 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt. Minäkin poikkean monesti kotopuoleen ajellessani Lahdessa Renkomäessä Kärkkäisellä. Mistäs sieltä tämä Paperikuu mahtaa löytyä?

    VastaaPoista
  2. ABC on Kärkkäistä vastapäätä, jää oikealle, motarin viereen. Siinä huoltoasemalla on perusABC-tarjontaa, IittalaOutlet yms. sekä tuo Paperikuu, jossa kyllä on kaikenmaailman ihanuuksia:)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset tiedosta. Pitääkin muistaa seuraavan kerran poiketa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos postista! :) Sisko katsoi ikkunasta ja sanoi että "Kuka tossa oikein pyörii", ja tajuttiin sitten että sinähän se taisit olla. :D Vien mainoksia ainakin nukkekotikerhoon sunnuntaina.

    Jyväskylässäkin taisi olla joskus tuollainen Paperikuu-kauppa, mutta se ei muistaakseni ollut kovin iso, eikä valikoima ollut kovin kaksinen. Tai sitten olin silloin niin pieni, etten osannut vielä etsiä oikeita asioita... :P

    VastaaPoista
  5. Lorainne, ole hyvä vaan!
    Lisää mainoksia saat, jos tarvitset! Ja lisäinfoa Pienen papruilu-tapahtuman blogosta! Äitini taisikin tuntea sinut:)

    VastaaPoista
  6. After I initially left a comment I appear to have
    clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added
    I recieve four emails with the same comment. There has to be a way
    you can remove me from that service? Thanks a lot!



    my web-site; free live webcam sex

    VastaaPoista
  7. Can you tell us more about this? I'd love to find out
    more details.

    My webpage: Prolongz male enhancement (adobegames.com)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!