Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Myyjäiset on ohi!

Vau. Tämä päivä on ollut aivan mahtava. Amalia oli koko ajan täynnä porukkaa ja kahvia menikin aika monta pannullista. Mira raukalla ei ollut mitään saumaa pysähtyä syömään, hän vain naposteli sipsiä kun seurustelulta ja organisoinnilta kerkesi. Mira ja minä ollaan kumpikin aivan poikki, mutta vielä on jotain tekemistä jäljellä.

Ensimmäiseksi tiedoksi Ystävämyynti- ostoksilla käyneille:
Huomenna saatte iltapäivän aikana sähköpostiin PDF- laskun, josta näkyy ostamanne tuotteet ja tilitiedot mihin maksaa. Paketteja laitetaan tulemaan postissa, kun suoritus näkyy tilillä.

Toisekseen...Palautetta! Me haluamme palautetta! Kävitkö Amalia- liikkeessä? Kerro mielipiteesi valikoimasta ja palvelusta. Shoppailitko Ystävämyynnissä? Mitkä olivat odotuksesi ja vastasiko myynti niitä? Mitä haluaisit nähdä seuraavalla kerralla? Kaikenlainen palaute auttaa Miraa ja minua parantamaan Amaliaa, joten jos teillä vain löytyy aikaa edes lyhyenkin kommentin kirjoittamiseen, se olisi aivan mahtavaa. Palautteen voi laittaa joko Miralle tai minulle, osoite on: etunimi@amalia.fi

Kiitos kaikille mukana olleille!

4 kommenttia:

  1. kiitos aivan mahtavasta päivästä! niin myyjät kuin ostajatkin viihtyivät ja nauttivat päivästä aivan täysillä. eikun uusiksi...

    VastaaPoista
  2. Kiitos järjestäjille. Tehdäänkö tästä perinne? T. mervi

    VastaaPoista
  3. En päässyt käymään liikkeessä, mutta Ystävämyynti oli tosi kiva juttu! Formaatti oli mielestäni juuri oikea, toivottavasti järjestätte sen uudelleen, olen ainakin linjoilla ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!