Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kaupallinen tiedote!

Jokin aika sitten minä ja Mira pidimme pienen aivoriihen koskien alennustavaraa. Emme halunneet avata mitään nettikauppaa, jota meillä pitäisi pyörittää joka päivä sillä käytämme kaiken ylimääräisen ajan kaikkein mieluiten askarteluun. Ratkaisu olikin yllättäen helppo...Amalialla on nyt oma Huuto.net- kanava! Sieltä löytyy tarjouksia kaikenlaisista paperiaskartelutarvikkeista ja tälläkin hetkellä siellä on Amalian oman malliston ylijäämiä, eri valmistajien lehtiöitä ja lisää kaikenlaista kivaa on tulossa.
Tämä ei suinkaan tarkoita Putingin ja Amalian Toripäivien hylkäämistä vaan me olemme saaneet tonneittain ideoita miten kummastakin, te lukijat, saisitte mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä. Mutta ei näistä sen enempää. Vielä :D

Linkki Amalian Huuto.netiin löytyy tästä. Kannattaa vinkata myös kavereille!

-Niina

P.S. Jos linkki ei toimikaan, pliis kertokaa minulle, Niinalle, että voin korjata tilanteen!

2 kommenttia:

  1. Help! en osaa toimia huutonetissä. Löysin kyl sivut mutta en osaa käyttää annettua tietoa. En ole koskaan ennen ollut huutonetissä.

    VastaaPoista
  2. Onko sinulla tunnukset huutoon? Kun klikkaat tuosta linkistä, mistä pääsee Amalian huuto-sivulle, sinun pitäisi nähdä sivun auettua listan meidän tuotteista. Siinä sivun yläreunassa on pieni teksti "Kirjaudu Sisään", klikkaa siitä. Jos sinulla ei ole tunnuksia näet ruudulla ohjeet miten luoda ne. Kun sinulla on ne tunnukset, voit mennä takaisin meidän tuotelistaa ja valita sieltä haluamasi kohteen. Kun kyseisen tuotteen oma sivu on auki, sinun pitäisi nähdä pieni nuoli, jossa lukee OSTA HETI. Klikkaa siitä niin Huuto.net ohjaa sinua siitä eteenpäin. Toivottavasti tämä auttaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!