Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Helppo, hauska ja nopea muistikirja Ystävälle

Pia askarteli ystävälleen pienen kirjasen ja kertoo sen tekemisestä näin:
  
"Olin lähettämässä postia ystävälleni, ja pakettissa oli tilaa vielä jollekin pienelle. Niinpä tartuin 10 x 10cm kokoiseen pahvi-muistikirjaan, joita lähes kaikista askartelukaupoista saa.Muistikirjassa on pahvinruskeat kannet ja viivoitetut sivut.

Ensin värjäsin kannen reunat ja selkä-osan turkoosilla leimamusteella. Valitsin varastoistani kivan turkoosin paperin ja leikkasin sen sopivan kokoiseksi sekä etu- että takakanteen.

Papereiden reunat kävin läpi ”ressaajalla”, joka repii paperin reunan hauskasti. Lisäsin ressattuun reunaan vielä sinistä mustetta ja kiinnitin paperit kanteen.

Etukanteen leikkasin isolla piparireuna-ympyräleikkurilla ympyrän, kävin paperinreunat musteella jälleen läpi ja leimasin vesileimasimella tekstin ”ja tärkeät jutut”. Mustaa kohojauhetta päälle ja kuumailmapuhallin käyntiin.

Miia-nimen tein valmiilla chipboard –kirjaimilla, jotka tuhrin myös turkoosilla musteella. Levitin kirjainten päälle myös sinne tänne hieman turkoosia glitteriä.

Leimasin lopuksi myös turkooseja kiemuroita koristeeksi, joiden päälle tietysti hieman glitteriä. ;) "


Kuvat otti Pia

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja nopeasti toteutettava idea!

  VastaaPoista
 2. Tästä voinee päätellä, että joko Miia tai Pia pitää kovasti turkoosista. ;)
  Minusta myös nasta idea. Pitääpä pitää mielessä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain Minna, Miia nimenomaan on turkoosin ystävä. ja koska paras ystävä pitää turkoosista, on mun helppo askarrella jotakin turkoosia. ^_^ Kiitos kommenteista.
  -pia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!