Sivut

tiistai 31. toukokuuta 2011

Vielä ehtii opettajalle


Jos opettajan tai päiväkodin hoitajan lahja vielä uupuu, tässä oiva vinkki:

Fiskarsin kaikenlaiset leikkurit ovat varmasti kaikille lasten kanssa työskenteleville tuttu juttu ja monen askarteluhetken pelastus. Miten olisi jos laittaisittekin ainaisen mukin sijasta kivat leikkurit lahjapakettiin? Ensimmäiseksi käyttöideaksi voitte askarrella lasten kanssa kortit ja lahjapussit. Siitä ovat varmasti mielissään sekä lahjan saaja että antaja.
Leikkureiden hinnat alkaen 3,60€ ja niitä myy Prisma, Tiimari sekä Sinelli.




lauantai 28. toukokuuta 2011

Toimintaa askartelijapöydissä...Lisää papruilua...






Myöntäkää pois. Kuitenkin haluaisitte olla täällä :D

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Remontti-ALE Munkkivuoren Suomalaisessa Kirjakaupassa

Viime viikon torstaina pyörähdin pikapikaa Munkkivuoren ostarilla, ja siellä on alkamassa remontti. Ostarin Suomalaisessa Kirjakaupassa oli askartelutarvikkeita REMONTTIALESSA!

Erilaisia kuviopaperisettejä oli ALE-hinnoin monessa eri värissä.
 
DCWV:n paperilehtiöitä huippuedullisesti.
ALE-laarissa koristeita kortteiluun sekä skräppäykseen.
 Geelinkynäpakkaukset halpaan hintaan.
 Sekä aivan ihana lahjaidea vaikka kevään valmistuvalle,
minä ainakin tykkäisin tästä:)
Itselleni mukaan tarttui muutama Akvarellipaperi-lehtiö, hyvälaatuista, leimailuun sopivaa sellaista.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Ihania örkkejä

Arki-illan askareeksi tai viikonlopun ajanvietteeksi sopii loistavasti pienet värityspuuhat.

Viime viikolla pojat valittelivat tylsyyttä, "äiti, ei oo mitään tekemistä!". Kaivoinpa esiin Sinellistä löytämäni puuvillakankaiset, valkoiset örkit sekä kangastussit. (Ihana penaali löytyi taannoin Paperikuusta, Renkomäen ABC:ltä Lahdesta).

Aikansa pojat värittivät örkkejään, ja hienojahan niistä tuli. Kiinnitin värin vielä varmuuden silittämällä. Eipähän sitten haittaa, jos sattuvat jäämään taskuun pesun ajaksi, aina kun ei huomaa jokaista taskua tyhjentää.
 
 


Kangastussien lisäksi lapset voi laittaa piirtämään kuvioita t-paitohin, kangaskasseihin, lippiksiin yms. Meillä innostuttiin kangastusseista niin, että nyt on valmistumassa erä pelipaitoja.

Vintage-rasiat

Eilen meillä oli mukava Vintage-rasia kurssi ja tässä kurssilaisten tuotoksia.

Meillä oli käytössä ruskeita, käsittelemättömiä pahvirasioita, tulostettuja valokuvia, kiiltokuvia, vanhoja kirjoja, pitsejä, nappeja, kukkia sekä DistressInk -musteita.

Ensin rasioiden pintaan hangattiin DistressInkin musteita, väreinä WalnutStain, WildHoney, VictorianVelvet ja muut kauniit Vintage värit. Väripinnan kuivuttua jokainen liimasi kanteen haluamansa kuvan Degoupage-lakalla. Lakkapinnan kuivuttua lisättiin muita koristeita, pitsiä, kukkia sekä ihania perhosia.




Piian rasiassa on stassattu kaunis perhonen, ihanaisella Marianne Designin -stanssilla. Stansseja on varastossa 4kpl ja ne tulevat kohta putiikkiin.

lauantai 21. toukokuuta 2011

Kurssit- osio on päivitetty!

Vaikka väsyttää aivan vietävästi, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivittää tuon Kurssit- osion. Sieltä löytyy tulevia kursseja ja ohjeet miten osallistua.

Myyjäiset on ohi!

Vau. Tämä päivä on ollut aivan mahtava. Amalia oli koko ajan täynnä porukkaa ja kahvia menikin aika monta pannullista. Mira raukalla ei ollut mitään saumaa pysähtyä syömään, hän vain naposteli sipsiä kun seurustelulta ja organisoinnilta kerkesi. Mira ja minä ollaan kumpikin aivan poikki, mutta vielä on jotain tekemistä jäljellä.

Ensimmäiseksi tiedoksi Ystävämyynti- ostoksilla käyneille:
Huomenna saatte iltapäivän aikana sähköpostiin PDF- laskun, josta näkyy ostamanne tuotteet ja tilitiedot mihin maksaa. Paketteja laitetaan tulemaan postissa, kun suoritus näkyy tilillä.

Toisekseen...Palautetta! Me haluamme palautetta! Kävitkö Amalia- liikkeessä? Kerro mielipiteesi valikoimasta ja palvelusta. Shoppailitko Ystävämyynnissä? Mitkä olivat odotuksesi ja vastasiko myynti niitä? Mitä haluaisit nähdä seuraavalla kerralla? Kaikenlainen palaute auttaa Miraa ja minua parantamaan Amaliaa, joten jos teillä vain löytyy aikaa edes lyhyenkin kommentin kirjoittamiseen, se olisi aivan mahtavaa. Palautteen voi laittaa joko Miralle tai minulle, osoite on: etunimi@amalia.fi

Kiitos kaikille mukana olleille!

Loppuunmyyty! Tuote 7: Papermania Liila-setti

Tässä paketissa on 1 rusettipussi, 1 bradsi- paketti, sekä 5 rullaa violetteja nauhoja (1m per rulla).


Normaalihinta yhteensä 12.80€, tarjoushinta 8.50€. Settejä on 3 tarjolla.

Tuote 6: Hyvän Mielen Puutarha


Päivän toiseksi viimeinen tarjous. Hyvän Mielen Puutarha- kirjasta löytyy inspiraatiota ja ohjeita erilaisten puutarhan koristeiden tekoon. Kirjaan saa omistuskirjoituksen kirjan toiselta tekijältä Marjo Koivumäeltä.
Normaalihinta €20, tämän päivän tarjous €17.

Tuote 5: Crealiss Stanssi nro.8



Crealiss- stanssi numero 8. Normaalihinta 12€, nyt vain 8€. Saatavilla 5 kappaletta.

Tuote 4: Sassafrasin Chipboard Aakkoset

Nämä haluaisin kaikki itselleni mutta Mira ei taasenkaan anna minun varata näitä. Upeat vanhan sirkusmainoksen tyyliset aakkoset ovat mainioita myös sisustuaskarteluun. Jos näitä jää jäljelle, teen yhdestä setistä Kirjain- taulun. Taustalle sopisi vanha kirjansivu Distress Inkillä värjättynä, johon päälle asettelen näitä kirjaimia. Settejä on vain kolme. Normaalihinta 8.65€, nyt vain 6.50€.


Loppuunmyyty! Tuote 3: Nami Nami Sizzix






Koska me suomalaiset ei koskaan syödä jäätelöä, varsinkaan kesäisin, niin tämä ei varmaankaan kelpaa kellekään. Sizzixin Jäätelö- stanssi, jossa on leikkuupinnat vohvelille, jäätelöpalloille, kirsikalle ja strösseleille. Lisäidea: noista jäätelöpalloja voi käyttää myös Pacman- pelin kummituksena tai joinain limaolioina. Näppärää poika- aiheisiin skräppäilyihin. Stanssin koko on n. 14cm x 15cm ja valmiin jäätelön 5cm x 15cm. Näin mahtavan myyntipuheen jälkeen kerrottakoon että näitä on vain 2! Normaalihinta 19.50€, nyt vain 16€.

Viestiä vain tulemaan osoitteeseen: niina@amalia.fi

Loppuunmyyty! Tuote 2: Ink It Up



Kunnon väriarsenaali, 20 väriä mukaanlukien metallit. Täydentää mahtavasti kenen tahansa mustekokoelmaa. Normaalihinta 19.90€, nyt vain €17.50. Settejä löytyy kaksi kappaletta.

Tekninen Tiedote!

Heips!
Joillakin on ollut ongelmia sähköpostin lähettämisestä niina@amalia.fi- osoitteeseen. Jos näin käy, laita kommentti haluamasi tuotteen postaukseen, niin otan yhteyttä teihin päin.

Tuote 1: Sizzix Big Shot!

Tämän päivän ensimmäinen Super Tarjous on kaikkien askartelumasiinoiden äiti, Big Shot- leikkuri! Tarvitseeko tätä edes esitellä? Näitä on tarjolla vain kolme. Siis vain 3! Hinnalla 94€ plus ilmainen postitus!!! Normaalihinta on 99€ plus 9€ postituskuluja, joten säästö on iso.

Ohjeet kuinka ostaa löytyy täältä.

Ystävämyynti ja toripäivä on alkamassa


Torilla on kuhinaa...Mira on pihalla ohjaamassa myyjiä, minä istun tässä koneen ääressä valmistelemassa päivän tarjouksia, Auli askartelee tuossa seinämän takana ja mitähän vielä...Fidan Leena laittaa parhaillaan ulkokirppispöydälle ja rekille esille kaikenlaista nättiä. Bongasin sieltä jo sini-valkoisen maustehyllykön purkkeineen. Toivottavasti minäkin pääsen tästä tekemään ostoksia...Pitemmittä puheitta, tervetuloa tänään Amaliaan!

perjantai 20. toukokuuta 2011

Vielä yksi päivä jäljellä.

Tämä päivä on mennyt todella nopeasti. Täällä Amalian liikkeessä on käynyt paljon asiakkaita. Tälläkin hetkellä on 5 immeistä askartelemassa kirjakortteja ja päällystämässä rasioita. Minäkin olen yrittänyt sählätä tässä koneen ääressä lahjaboxia kummipojalle. Arvatkaapa montako kirosanaa on päässyt? Ei tietenkään yhtään. Ei varsinkaan silloin kun jouduin repimään kalliin scräppipaprun irti em. boksista.

Huomisen ensimmäinen Ystävämyynti- tuote tulee ulos klo 10. Voin sanoa sen verran että niitä on tarjolla kolme kappaletta, alennuksella ja ILMAN postikuluja. Kannattaa vinkata kavereille, jotka asuvat kauempana, että kannattaa olla kytiksellä.

Torstain ja perjantain tuotteita voi ostaa vielä ensi yönä. Päivystän koneella puoleen yöhön asti ja sen jälkeen voitte laittaa viestiä tulemaan samaan malliin osoitteeseen: niina@amalia.fi. Lähetän tilausvahvistuksia sitten aamulla. Jos sattuu käymään niin että tuotteet ovatkin loppuneet, ilmoitan siitä erikseen.
Tässä on esimerkkejä tuotteista joita on muutama jäljellä:

Washi- teippi pakkaus, väri puna-valkea
Kutsuvat Kortit
Fiskarsin paperileikkuriArt Specially- kirja
Persimmon- setti
Art Journey- leimasin
Eko Deko- kirja

Esimerkkejä tuotteista, joita on vain yksi:

Penny Black- leimasin "Nalle ja Satikka"
Penny Black- leimasin "Poika ja Koira"
DCWV Nana
Distress Ink- setti Loppuunmyyty


Huomiseen!

Tuote 10: Tee Se Itse Glittersuihke- pakkaus

Tämä pakkaus on hyvä askartelijoille, jotka haluavat kokeilla ja soveltaa. Miran kokoamassa pakkauksessa on 3 tyhjää suihkepulloa, mustepullo, glitteriä sekä ohjeet kuinka tehdä glitter-suihketta.
Normaali yhteishinta on 15.80€ nyt vain 12.50€.
Settejä on saatavilla 5 kappaletta.
Voit valita seuraavista väreistä: pinkki, sininen, vihreä, keltainen.

Tuote 9: American Crafts Just Write- tekstipohjat

American Craftsin tekstipohjia. Jokaista 8 designia löytyy 3 kappaletta, kaiken kaikkiaan 24 korttia. Korteista löytyy seuraavia sävyjä: suklaanruskea, vanha sininen, auringonkeltainen, oikea punainen. Käyvät tyyliltään myös reseptikorteiksi.
Myynnissä 3 pakkausta. Normaalihinta €10.50, tarjoushinta €8.

Loppuunmyyty! Tuote 8: Sizzix Köynnös- stanssi





Moni-ilmeinen Sizzix Köynnös- stanssi on hyvä lisä mihin tahansa Sizzix- kirjastoon. Kuvion koko on 7cm x 13cm. Minä käyttäisin tätä niin että asettelisin nämä kankaalle, teippaisin siihen kiinni ja sitten painaisin päälle kangasvärillä luoden Marimekko- tyylistä kuviointia. Siitä sitten voisin ommella kaikkea ihanaa esim. parvekkeelle tyynyjä.
Näitä on tarjolla vain kaksi! Normaalihinta 19.90€, tarjoushinta €16.

Tuote 7: Papermania Cupcakes- leimasinsetti

Tässä on korttiaskartelijan MUST. Kakut ovat perinteisiä onnittelukortti- kuvioita ja makeista herkuistahan tykkäävät kaikki. Itse käyttäisin noita kuorrutteita myös pilvi- leimasimina. Normaali yhteishinta 11.85€ nyt vain 10€.

Muistutus: Distress Ink- tarjouspaketteja on vielä yksi jäljellä!

Tuote 6: American Crafts- detaljikoristeita




Iiiih! Sanoin minä kun näin nämä koristeet ensi kerran. Huovasta tehdyt, retrohenkiset koristeet ovat kuin omiaan koristamaan perhekuvia 70- luvulta. Kuten kuvasta näkyy, näitä on seitsemän kappaletta kaikenkaikkiaan. Talo- settejä on 4 ja Paahtis- settejä 3. Normaalihinta 6.35€, nyt vain 4.80€. Laita viestin otsikkoon kumman setin haluat. Tai molemmat jos siltä tuntuu :D

Loppuunmyyty! Tuote 5: Sizzixin Kaarroke- kehys

Monien peräänkyselemä tarjous...Ensimmäinen monista stanssaus- tuotteista joita on tulossa perjantain ja lauantain aikana. Näitä kehyksiä on vain 2!!!
Normaalihinta 14.90€, nyt vain 12€

Osto-ohjeet löytyy täältä.

Tuote 4: Papermania Birdsong- paperisetti ja kukkakoristeita

Tämä on yksi minun henkilökohtaisista suosikkitarjouksista, tosin Mira ei antanut minulle lupaa varata yhtä settiä itselleni. Murrr, sanoo vihainen assari ;D
Setissä on hyvin suunniteltuja kuoseja murretuissa metsä/luonto- teemaisissa väreissä. Ideaalia skräppäyksiin, joissa aiheena pienet ja vähemmän isommatkin pojat.
Tarjouksena on siis yksi lehtiö+ paperikukkapussi yhteensä 7.50€. Normaalihinta on 9.50€.

Tuote 3: DCWV Nana's Kitchen- paperisetti


8x8 paperilehtiö DCWV:n Mummon Keittiö. Kuviot sopivat varsin mainiosti kesä- aiheisiin skräppäilyihin, kortteihin ja lahjapaketointiin. Idea: kun leivotte pullia niin näistä saa ihania pussinsulkijatageja. Sellaisen pullapussin minäkin ottaisin vastaan oikein mielellään. *vinkki, vinkki*
Näitä on myynnissä vain kolme kappaletta. Normaalihinta 14.90€, tarjoushinta 12€.
Ostoviestiä osoitteeseen: niina@amalia.fi

LOPPUUNMYYTY Tuote 2: Distress Ink- setti


Näitä ei ole koskaan liikaa. Olen itsekin pikkuhiljaa kokoamassa koko väriskaalaa ja tässä onkin todella hyvä diili. 3 vapaavalintaista mustetyynyä €15 ilman postikuluja! Normaalihinta on €5.90 per kipale. Tämä tarjous on voimassa viidelle nopeimmalle, joten kannattaa laittaa viestiä tulemaan heti.

Tässä vielä värikartta avuksi:


Alkuperäinen kuva: http://www.atjoansgardens.com

Tuote 1: Eko Deko- kirja


Loistava lahja kelle tahansa sisustajalle, askartelijalle tai tuunaajalle. Kirja on täynnä ohjeita ja kauniita kuvia, joista voi etsiä inspiraatiota kerta toisensa jälkeen. Normaalihinta €33, nyt €25. Lisäksi kirjaan saa omistuskirjoituksen itse Marjo Koivumäeltä, kirjan toiselta tekijältä.

torstai 19. toukokuuta 2011

Ensimmäinen Ystävänmyyntipäivä pulkassa...

Heips!
Olen viettänyt 10 tuntia tässä koneen äärellä ja se kieltämättä tuntuu aika vahvasti tuolla Gluteus Maximuksessa. Huomenna jatketaan samaan malliin klo 11. Tämän päiväisiä tuotteita voi ostaa vielä yön mittaan, vahvistuksia lähetellään täältä päin sitten aamulla. Hyviä öitä!

-Niina

Tuote 10: Art Journey- leimasin

Torstain viimeinen muttei vähäisin. Art Journey- leimasinlevy. Normaalihinta €9, nyt €7.50.

Tuote 9: Romanttinen hääskräppialbumi



Skräppialbumi häämuistojen tallentamiseen. Paketissa tulee mukana:
- 10 läpinäkyvää taskua
- 10 rakkaus aiheista skräppipaperia
- 5 arkkia chipboard- aakkosia ja muita kuvioita
- 3 tarra-arkkia
- 1 raaputustarra-arkkia

Normaalihinta on €29.90, nyt vain €22!