Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Kevään aikatauluinfoa

Amalian kevään ohjelmaa olen väsännyt kovaa vauhtia, päiviä vaan ei ole tarpeeksi...
Omat kurssit eivät ihan heti alkuvuoteen mahdu aikatauluun muiden työkiireiden vuoksi, mutta laitan heti tiedon, kun saan mahtumaan kurssit aikatauluun.

Mutta kevään aloittaa upea Merkun Korttikevät. Merkun kolmen sunnuntain korttikevään aikana pääset opiskelemaan kortintekemisen perusteet.

Kurssikerrat ovat: 29. 1.2012  klo 14 - 17
                             12. 2.2012  klo 14 - 17 sekä
                             4. 3.2012  klo 14 - 17

Tarkoituksena on käydä läpi korttien tekoon liittyvät perusasiat (sommittelu, leimasimet, väritystekniikat, koristeet, boordi- ym leikkurit) Jokaisella kurssikerralla on eri aihe, eli  jos vain suinkin mahdollista niin kannattaa osallistua kaikille kerroille.

Pääpaino on tietenkin itse tekemisessä eli kortteja tehdään samalla kun käydään em asioita läpi.

Kurssimaksu on 20e/kerralta sisältäen opetuksen, työvälineiden käytön sekä materiaalit 2-3 korttiin.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen mira@amalia.fi

Heidin Aikuinen-lapsi illat eivät valitettavasti onnistuneet aikatauluihin vielä alkuvuodesta, koska Heidillä on kiireitä opiskeluiden kanssa. Kursseja on kuitenkin tulossa myöhemmin keväällä! Kerron niistä heti, kun saadaan Heidi valmistumaan :)

Sama juttu on Pian leimailuiltojen kanssa, Pia opiskelee ahkerasti ja aikataulut menee ristiin. Infoan heti, kun Pia ehtii Amaliaan opastamaan leimailun saloihin.

MUISTA KUITENKIN AMALIAN PITKÄT SKRÄPPÄYS-/ASKARTELULAUANTAIT. Seuraava onkin jo tuleva lauantai 21.1. Ja paikalla askartelee klo 14 alkaen Heidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!