Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Isänpäivälahjoja aikuiseen makuun

Lasten kanssa aina maalaillaan isänpäivälahjoiksi erilaisia juttuja, perinteisiä tyynyliinoja sekä kasseja, posliinimukeja sekä tauluja. Nyt kuitenkin päätin tehdä itse isänpäivälahjoja aikuisempaan makuun. Poikien iskä on pidempään jo kysellut korua käteensä, tekaisinpa sitten miehisen korun makrame-solmuilla. Ohjetta makrame-solmuihin en nyt ehtinyt tähän hätään tehdä, mutta erittäin selkeät kuvat makramesolmeilusta löytyy esimerkiksi täältä, Ihana-lehden ohjeesta.



Muisti- ja luonnosvihkojakaan ei ole koskaan liikaa, joten tuunasin meidän iskälle sopivat kuvioteipillä sekä leimaamalla. Tarvikkeet löytyivät Tiimarista ja mallit löytyvät myös Tiimarin sivuilta.

2 kommenttia:

  1. On tosi hieno!
    Olis pyyntö: Kuinka tehdään purkille hattu? Paljonko isompi suuaukkoa, mihin kohtaan kuminauha ja miten???
    Joululahja nameille haluaisin nätin purkin...
    kiitos etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko tarkoitus tehdä hattu kankaasta vai pahvista? Itse teen hillopurkkeihin päällysen niin, että liimaan kankaan kanteen esim kuumaliimalla. Laitan liimaa myös kannen reunoihin ja liimaan kankaan reunoihin kiinni. Sitten leikkaan kankaan sopivan kokoiseksi ja kiinnitämn nauhan kannen reunaan, kankaan päälle. Olikohan tästä lainkaan apua? Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!