Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupaus(ko), tavarat paikoilleen.

Tammikuu on uuden vuoden lupausten sekä usein myös siivouksen aikaa. Kuten kaikki me askartelijat ja käsillätekijät tiedämme, askartelutarvikkeilla on taipumus olla usein luovan kaaoksen vallassa :) Itselläni on useita erilaisia tarvikkeiden säilytysratkaisuita sekä vielä enemmän kaikenlaisia yrityksiä pitää tarvikkeet aloillaan. Olenkin päättänyt keräillä erilaiset säilytysratkaisuni myös näytille tänne blogiin kevään aikana.

Tiedätte jo varmaan, että keräilen kaikenlaisia laatikoita sekä myyntipakkauksia ja tietenkin ihania skräppäyspapereita. Leikkaan paperit sopivankokoisiksi, liimaan ne rasian kylkiin (useimmiten kaksipuoleisella tarrakalvolla) sekä koristelen rasiat vielä erilaisin koristein. Rasiat ovat näin hyllyssä kauniita ja piilottavat sisäänsä mm. nauhoja, nappeja, nastoja.

Amalian haasteissakin kysellään erilaisia askartelutarvikkeiden säilytysideoita.
Missä sinä säilytät lankoja, papereita, stansseja, leimasimia tms.
Kerro se myös meille muille!

Mukavaa alkanutta vuotta 2013!

5 kommenttia:

 1. Näin viime yönä unta, että olin Amaliassa ja olit kauhean vihainen kun tavarat ei olleet paikoillaan :) tuli kumma olo sitten, kun luin sun päivityksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan, painajaisuntako näit? En todellakaan ole itsellenikään vihainen tavaroiden roikkumsesta väärissä paikoissaan :) Tai, ottaahan se välillä hiukkasen päähän, mutta yritystä tulevalle vuodelle onkin pitää edes osa niistä hiukan aisoissa :) Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

   Poista
 2. Pirjeliina/Pirjo H.2. tammikuuta 2013 klo 12.15

  Apuva, nyt on varmaan minunkin siivottava tuo tyttäreni ex. huone, joka toimii minun "askarteluhuoneenani". Sinne ei vain mahdu askartelemaan, pieni kapea polku kulkee läpi huoneen ja sen reunoilla erilaisia Smart Storen läpinäkyviä laatikoita, joista sitten kaivelen tarvikkeita. Teen lupauksen, että tammikuussa huone on jo melko hyvässä kunnossa! JIPPII!!!! HYVÄ MINÄ! hyvää alkanutta vuotta kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lupaus Pirjo! Sama lupaus on mullakin, mutta se on keväälle, en laita liian kovaa aikarajaa :) Mutta kevään aikana, askartelukopperoni kotona järjestyy niin, että sielä näkyy lattia. Tosin, siellä ei neliöitä kovin montaa ole.

   Poista
 3. http;//aitta-ateljee.blogspot.com
  Blogisi innoitti minuakin kirjoittamaan ko.aiheesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!