Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kuukauden käsityöblogi-tunnustus Amalialle

Hip-Hei, ilokseni sain tiedon, että Askartelu Amalian blogi on valittu Dremelin ylläpitämän Kädentaidot-blogin maalikuun blogiksi. Vaikken viime aikoina juurikaan ole tuunauksia ehtinyt tekemäänkään, niin sanottakoot, että kyllä se Dremelikin pysyy käsissä :)
On ehkä jäänyt hiukan varjoon taustastani se, että olen kirvesmiehen tytär, joka on auttanut iskää usein pienissä nikkarointihommissa, tapetoitiin yhdessä aina kodin ja mummon seinät ja nikkaroitiin leikkimökkiin kalusteet. Kesätyöt suoritin useampana kesänä isän yrityksessä raksa-apuna, menipä muutama talotehtaallakin... Kakkosneloset on siis tuttua tavaraa :) Ohjaustoiminnan artenomi-koulutuksessa meillä oli paljon puutöitä sekä metalli-, lasi-, mosaiikkitöitä yms. Joten "kovien materiaalien" työstäminenkin on tuttua. Ja kotiremontit on meillä hoidettu omin voimin, tapetoinnit, listoitukset sekä maalaukset ovat nykyisessäkin kodissa pitkälti tekemiäni.

Voi, kun pitäisikin päästä pitkästä aikaa remppailemaan jotain, tai edes tuunaamaan vanhat kirpparituolit tai vessan seinät. Ehkä otankin itseäni niskasta kiinni ja aloitan kodin pikku ehostukset samantien.

Mainiota maanantaita kaikille!

- Mira
6 kommenttia:

 1. Pirjeliina/Pirjo H.5. maaliskuuta 2013 klo 0.13

  Onnittelut Mira sinulle hienosta tunnustuksesta. Kyllähän me tiedämme taitosi, mutta tunnustus on aina mieltä kohottava asia! Hip, hip, hurraa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! En epäilekään, ettet sinä tietäisi ja tuntisi minua, mutta saattanee olla, että kaikilla lukijoilla ei ole tietoa taustoistani :)

   Poista
 2. Onnea Mira, no oot varsinainen monitaituri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Usein taidan puhua skräppäyksestä ja paperiaskartelusta, mutta ne eivät ole koko totuus :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. tiedänkin kenelle soitan kun tarviiin tapetointi apua/neuvoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!