Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Töitä ja nautiskelua

Torstai on toivoa täynnä, kuten on energiaa sekä aurinkoakin. Ainakin täällä eteläsuomessa. Päivät ne vaan vierii, ei tahdo perässä pysyä, varmaan sama ongelma monella muullakin?! Itse olen kovasti yrittänyt pysyä uuden vuoden haasteessani, se ei ole lupaus, ehkä lähinnä toive, hidastaa tahtia, hidastaa elämää, nauttia pienistä arjen iloista sekä olla kotona enemmän ja antaa aikaa itselle. Osittain olen tässä pysynyt, osittain olen joutunut hiukan lipsumaankin, mutta eilen istuin soffalla illan ja neuloin, neuloin ja neuloin. En sen kummempaa kuin tiskirättiä, mutta ihanaa se oli.

Jeps, mutta on sitä töitäkin tullut tehtyä ja nyt niitä voi jo julkaista täällä omankin blogin puolella. Eli, Tiimarin nettisivuille aukesi muutama viikko sitten kanta-asiakkaille tarkoitetut Klubit, joissa taustalla hääräilen minä. Lisäksi toimin yhtenä Askartelubloggaajana. Lisää minun sekä muiden askartelijoiden puuhasteluista voit lukea täältä. Muista, että sisään klubeihin pääset vain  Tiimarin kanta-asiakkaana.


Pinkkiä pääsiäisenodotusta teille, jokikisille!
- Mira

8 kommenttia:

 1. Mä olen keräillyt keltaisia tipuja tollasta kranssia varten! Kranssikin ostettu jo et nyt tarttis alkaa liimailee ja kattoo sit onko tipuja tarpeeksi

  VastaaPoista
 2. Apuva, kun noita tipuja on paljon, "onko niillä tarpeeksi tilaa/tipu (viitaten EU-direktiiveiin)". Ihana Kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kranssissa ei ole direktiivejä luettu, mutta tykkään siitä kyllä itse kovasti :)

   Poista
 3. En malta olla kommentoimatta kun luin tekstiäsi, toiveestasi hidastaa tahtia ja antaa aikaa itsellesi. Olit onnistunut istumaan sohvalla ja neulomaan - tiskirättiä.
  Olen tiskirättien neulomisfani! Se on niin rentouttavaa. Kunpa löytäisin (edullista) bambulankaa, sitä 70% bambua,30% puvillaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiskirättien neulominen, kuten muukin neulominen on niin rentouttavaa ja terapeuttista. Bambulankaa on tosiaan aika vähän tarjolla, itse neulon nyt Novitan Bambua, mutta eilen Tallinnasta löysin yhden laadun, jota ajattelin testata seuraavaksi. Kerron, miten kävi.

   Poista
 4. Kranssi on tosi makea!! Oletko yhtään laskenut, montako tipua siihen meni? Määrä näyttää huisilta. Olis ihana pääsiäistuliainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmikirjain! Itse tykkään kanssa tästä kranssista, en kyllä hoksannut laskea tipujen määrää. Arvioisin kuitenkin n 10 pakettia isoja ja 10 pakettia pieniä tipuja. Mutta, tosiaan tämä on vain arvio.

   Poista

Kiitos kommentistasi!