Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Valmis terassipöytä, hieno se on :)

Täällä sitä ollaan ja pieni postaus valmiista pöydästä, kuten lupasin. Mennyt viikonloppu meni oikein jouluisissa merkeissä, nenänpää glitterissä ja sormet liimassa. Ja onnistuinpa murtamaan pikkuvarpaanikin, ihan kotona, lauantai-aamuna ennen töihin lähtöä. Reilu kolmetuntia Jorvin päivystyksessä, varvas teipattuna ja nyt jalka linkuttaen. Joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää..
Ja kuten kerroin, terassipöydästä tuli oikein mainio ja käyttökelpoinen. Siinä on ehditty nyt viettämään synttärijuhlat, vietetty iltaa grillaten ja onpahan allekirjoittanut ehtinyt istua sen ääressä hetken, lehtiä lueskellen :)

On muuten ihan älyttömän kiva tuo kuvissa oleva lehti, ja löytyy ihan lähimarketeista, taisinpa nähdä peräti lähi-Alepan lehtihyllyssäkin. Suosittelen!

Vaikka glitteriä onkin nenänpielessä,
keskitytään vielä kuitenkin kesään ja kärpäsiin!
Muistakaa Amalian haaste, KLIK-KLIK.

4 kommenttia:

 1. Mun suosikki lehti !! :) ja ihan parasta että sitä saa vihdoin suomenkielisenä! ;)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää pöytä. Katseeni osui lehdessä olevaan hienoon varjoon lehden päällä. En tiedä oliko kuvatessa tarkoitus, mutta hyvin on kuva onnistunut :D.
  T. Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Tuo varjo on ihan silkkaa sattumaa, mutta aurinkoisena päivänä kuvat yleensä onnistuvat yliodotuksen :) Mukavaa juhannusviikkoa sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!