Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

Uudet nettisivut, ei ihan aikataulussa mutta tulossa kyllä :)


Tarkkasilmäisimmät ovat varmasti jo bonganneet Ihana-lehden ilmoitussivulta Amalian mainoksen eli kyllä, totta se on. Amalian nettisivut ovat olleet koko kesän uudistuksen alla. Tulossa on uudenlaista sisältöä sekä kauan kaivattu verkkokauppa. Pitkään pyristelin vastaan, mutta eihän sille vaan voi mitään, että maailma on täynnä ihanaa tavaraa ja haluan sitä jakaa myös teille ihanille askartelijoille.


Ihan aikataulussa ei olla pysytty, joten verkkokauppaa ja uusia nettisivuja joudutte hiukan vielä odotamaan, mutta teemme parhaamme, että kauppa aukeaisi mahdollisimman pian, ainakin pienellä ja sievällä valikoimalla. Kun saadaan uudet sivut auki, niin luvassa on arvontoja ja muuta kivaa :)

Oikein mukavaa ja askarteluntäyteistä viikonloppua jokaiselle askartelijalle!
- Mira

3 kommenttia:

 1. Kyllä sinä Mira jaksat. Odotellaan innolla uusia nettisivuja. Suuret kiitokset mahtavasta kirjansidontakurssista ja innolla jatkoa odotellen tullaan seuraavalle kurssille, jotta omat tekemät kirja/-t valmistuu. Kiitos Mira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo itsellesi kurssilla mukanaolosta! Kyllä me syksyn aikana saadaan useampi kirja sidottua :) Oikein mukavaa syksyn jatkoa ja ensi viikolla nähdään!

   Poista
 2. Minäkin odotan innolla uusia sivuja, vaikka melko lähellä asunkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!