Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Amalian kalenteri osa 18, Himmelikoristeita

Voi kiirusta ja kuhinaa :) Sitä se joulunaika on, eikä meinaa perässä pysyä... Vuosien tauon jälkeen innostuin tänä vuonna tekemään himmelikoristeita. Ihan perinteisiä olkihimmeleitä, mutta myös värikkäitä himmelikoristeita mehupilleistä. 


Koska kiire vaivaa allekirjoittanutta, kuten varmasti teitä muitakin, täytyy vain todeta että työvaihekuvat on tulossa. Pahoitteluni tästä.

Kaikesta huolimatta
ja hermoja menettämätt
 iloista mieltä viimeisiin joulunaluspäiviin!

terkuin Mira

2 kommenttia:

  1. Tuostapa sainkin idean tehdä vielä muutama pieni himmelikoriste kuuseen, kun oljenpätkiä on jäljellä. Miksi "kaikilla" on kiire? Yritän välttää viimeiseen asti jouluviikolla muita kauppareissuja kuin ruokakauppa. Kiire tarttuu...

    VastaaPoista
  2. annekatariina, Mukava kun idea tuotti innostuksen :) Kiire.. Minä en stressaa joulusta enkä kiiruhda joulun takia, mutta nyt henkilökohtainen elämä vaan on melkoisen kiireistä. Lasten harrastukset, harrastusten vanhempainillat, kaverisynttäreitä, pienimmän poikaipanan synttärivalmisteluita ja lisäksi uusi työ ja sen tuomat uudet haasteet. Rauhallista joulua kuitenkin toivon sinulle ja muillekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!