Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

ATC-illat jatkuu, seuraava on maanantaina 10.2.2014

Syksyllä osallistuin taas ATC-korttivaihtoon. Tuskaahan se minulle taas teetti, se, että kiireen keskellä, viimeisenä iltana viimeistelin kasan kortteja valmiiksi. Mutta, kivaahan se on ja aivan upeaa saada sitten upea posti, ne vaihdossa itselle tulleet kortit (kuvan niistä saatte hiukan myöhemmin.

Mutta, mitä ovat ATC:t? Pieniä vaihtokortteja, jotka ovat kuin pieniä taideteoksia. Tyyli on vapaa, tosin vaihdoissa saattaa joskus olla tiettyjä ohjeita, kuten "kortissa tulee olla jotain leimattua." Korttien idea on siinä, että niitä vaihdellaan, niitä ei esimerkiksi saa myydä. Lisäksi kortin koko on sama kuin muillakin keräilykorteilla, joten ne mahtuvat "jaliskorttipusseisin" yms, joita ainakin meillä pojat harrastavat. Lisää ATC-korteista voit lukea täältä sekä täältä.


Ja kyllä, Amalian ATC-illat jatkuvat. Amaliassa kokoontuu joka kuukauden toinen maanantai mukava porukka askartelemaan ATC-kortteja. Usein testaillaan uusia tekniikoita, tehdään ihastuksia ja välillä syntyy suttujakin, mutta aina meillä on kivaa :) Seuraava ilta on siis maanantaina 10.2. klo 18 - 21. Mukaan mahtuu 8 askartelijaa, ilmoittaudu mira@amalia.fi.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!