Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pitkät skräppäykset jatkuvat :)

Asioilla on tapana järjestyä, ainakin minä uskon niin. Jouduin luopumaan kyynel-silmin Asemakujan liiketilasta alkukesästä. Luopuminen ei kuitenkaan ollut ihan niin vaikeaa, kun tiesin että jotain melkein yhtä hyvää, ellei jopa parempaa olisi tiedossa jatkossa. Sain kevään aikana vuokrattua Kartanokylpylä Kaisankodin pihapiiristä Kädentaitopajana toimivan Väentuvan päädyn. Muutin Amalian tavarat sinne ja sieltä sitten toimittelen verkkokaupan lähetyksiä ja pakkailen Amalian messuille yms.
Ja mikä parasta, jatkan Väentuvassa Amalian pitkiä skräppäyksiä, joten te, jotka olette niiden loppumista harmitelleet, ei hätää :) Väentupa on herttainen pieni mökki, jossa tilaa on noin 15 askartelijalle. Tupaan astuessani tuntui, että nyt Amalia saapui kotiin :)

Ensimmäinen pitkä skräppäyslauantai on 30.8. klo 10 --- Sunnuntainakin skräpätään, jos kiinnostuneita riittää.

Lauantain skräppäyspäivän hinta on 30€ (sisältäen lounaan Kartanokylpylä Kaisankodin maistuvasta buffet-pöydästä).

Ja jos haluat nauttia olostasi täysin siemauksin, Kartanokylpylä Kaisankodilla voi majoittua sekä varata hemmotteluhoitoja. Niistä löytyy lisätietoa täältä. Niin, ja Kaisankodin osoite on Bodomintie 37, se sijaitsee PohjoisEspoossa, kuitenkin ihan Kehä 3:n läheisessä tuntumassa.

Ilmoittaudu pitkään skräppäykseen mira@amalia.fi.
Kerro samalla myös toiveesi sunnuntaille.
Jos sunnuntai-skräppääjiä löytyy,
niin ilman muuta skräpätään pitkän kaavan mukaan :)

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihania uutisia. Siellä onkin hyvä ruoka ja ihanat puitteet hengähtää hetki ja ottaa aikaa itselle. Väentupa on jo ulkoapäin niin kaunis etten voi edes kuvitella mitä se on sisältä päin. Uskon kyllä että Amalia on saapunut siellä kotiin. Miun täytyy katsoa miten on se vkonloppu, että onko pojat mulla ja onko jo jotain suunnitelmia siihen. Ihana ois kyllä päästä skräppäämään. Viimeaikoina on tullut vaan kortteja väsättyä, skräppäys on vähän jäänyt. Kuvia kyllä olisi.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen paikka, ja olen tulossa!

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa, tuo paikka kuulostaa tosi symppikseltä ja inspiroivalta! Mä oon harmi kyllä reissussa tuolloin, mutta toivottavasti joku muu kerta pääsen mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!