Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Pitkät skräppäykset ja itse ihanuus :)

Kuten jo viime viikolla paljastelin, on Amalian pitkiä skräppäyksiä vielä tulossa loppuvuodesta. Ja päivät ovat seuraavat: lauantai sekä sunnuntai, 25. - 26.10. ja 29. - 30.11.

Skräppäyspäivien aikana skräpätään, mutta vaikka nimi on vakiintunut skräppäykseen, voi päivien aikana askarrella muutakin, kortteilla, leimailla, tehdä joululahjoja tai vaikka veivata kuvioita BigShot-leikkurilla. Yhden päivän hinta on 30 EUR (sis. pöytäpaikan, tarvittavan ohjauksen, leikkureiden sekä välineiden käytön sekä ruoan Kartanokylpylä Kaisankodin ravintolassa). Voit siis valita tuletko lauantaiksi, sunnuntaiksi tai molemmiksi päiviksi. Lisäksi voit kysellä kauttani edullista majoitusta Kartanon hotellista, niin saat täydellisen rauhoittumisen arkeesi, askarrellen :)


Ja vielä pieni paljastus... Amalia muutti kyynel silmässä kesäkuussa pois Asemakujalta. Toiminta, kuten kurssit jatkuvat Kaisankodin Väentuvassa, osoitteessa Bodomintie 37. Väentuvassa toimii myös Amalian myymälä, joka on avoinna kurssien sekä pitkien skräppäysten aikana. Jos/kun aukioloja tulee lisää, ilmoittelen sitten niistä täällä blogissa.

Voitte uskoa, myymälä on söpöin ikinä. Melkein paperipussia tarvittiin hengittelyyn, kun se saatiin kasaan ja ensimmäiset skräppääjät sen näkivät.

Eli, ilmoittaudu perinteisesti osoiteeseen mira@amalia.fi, jos olet tulossa skräppäämään. Mikäli haluat tulla vain ostoksille, on myymälä avoinna pitkien skräppäysten aikana klo 10 - 16.

Tervetuloa ihastelemaan!

terkuin Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!