Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

TSI-kierrätysvinkki: Säilytysratkaisu askartelutarvikkeille

Selailin tuossa yksi ilta vanhoja valokuvia ja siellä sitten silmiini osui tällainen, vanhasta viinipullolaatikostta tekemäni säilytysratkaisu, jonka tein jokunen vuosi sitten Ihana-lehteen. Ihan näppärä, vai mitä? Kolmen viinipullon laatikossa on nuo "väliseinämät", joista saa juuri sopivat hyllyt pienille tavaroille ja tarvikkeille.

 


Maalasin laatikon valkoiseksi, kiinnitin kansilevyyn skräppäyspaperin Degoupage-lakalla ja koristelin kannen paperikukilla. Eikä tämän tekemisessä edes mennyt kauaa.

Ja nyt kevätsiivousten ollessa kuumimmillaan, onhan se niin kiva, että askartelutarvikkeetkin edes kerran vuodessa ovat sievästi paikoillaan.

Onko sinulla vinkkejä askartelutarvikkeiden säilytykseen?
Onko pöydälläsi aina luova kaaos?
Vai onko napit ja nyörit aina paikoillaan?

Kyselee, Mira


2 kommenttia:

 1. Ihan kätevä , jos ei ole mahdottoman paljon tarvikkeita :)
  Minulla on tosi paljon haisevia öljyvärimaalaus-tarvikkeita. Niimpä rikki menneestä pakastinkaapista poistin kaikki johdot ja ylimääräiset ja nyt minulla on kestävä ja hajunpitävä hyllykaappi tarvikkeilleni. Suuri, mutta silti ihan täynnä romppeita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, ÄLÄ vaan luule, että minulla on näin vähän tarvikkeita... :) Olen tehnyt tämän vinkiksi, ja kun näitä on tarpeeksi monta, tavarat varmaan (lue, ehkä, mahdollisesti, tai ei sitten kuitenkaan) pysyvät paikoillaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!