Sivut

torstai 3. helmikuuta 2011

Amalian haaste nro 4. Kevään värejä

Päivät ovat pidentyneet ja linnut jo visertävät. Huomaa, että talven jäljiltä askarteluihinkin alkaa ilmestymään keväisiä värejä. Helmikuun haasteissa taitaakin aiheena olla kevään värit:)

Onko sinulla jo kevättä rinnassa askarteluiden suhteen?
Keväisiä kukkasia, värejä tai jo keväinen ovikranssi ovessa?

Alla olevassa minialbumissa on sivut leikattu BigShot-leikkurilla. Ennen stanssaamista on pahvit kuitenkin päällystetty mattapintaisilla Grafian lehden sivuilla. Niiden pintaan on sitten hangattu Distress Ink-musteilla herkullisia värejä. Sivut on reijitetty ja sidottu yhteen värikkäillä sarana-renkailla.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on kevättä rinnassa :). Linnut todella laulaa jo aamulla, kun lähden töihin kävelemään. Ajatukset ovat jo seuraavassa minialbumissa. Aihe on selvä vaikka matkaa ei ole vielä tehty :). Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)
  T. Mervi

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit ja todellakin, ne saavat kevään tulemaan mieleen. Siispä... keväällä tulee taas olemaan koulun päättäjäisiä, valmistujaisjuhlia yms. Jospa tuleviin Juhliin alkaisikon jo nyt valmistautua vaikka skräppäämällä "iloisin värin ja mahtavin kuvin" ikimuistoisen minialbumin Juhlijasta. Ajakohtaisia ja vähän vanhempiakin kuvia saa varmaan Juhlijan vanhemmilta, sisaruksilta... T. Riitta

  VastaaPoista
 3. Keväinen linnunpönttö olis aika makee...hmmm, täytyy varmaan laittaa "must do"-listalle... siellähän ei ole kuin se ja se, ja se + sata muuta... Mutta joo värikkäitä isoäidin neliöitä olen virkannut ja ensi viikolla tuo Novitan rekka saapuu tännekin päin! Sinne siis :)
  terv. Marika

  VastaaPoista
 4. Kevät täytyisi löytää rintaan jollain konstilla :-) Minulla on vieläkin joulukrassi ovassa ja parvekkeella hallowenkurpitsa ;-) Mutta krassin lupaan päivittää keväisempään ennen pääsiäistä, koska minusta kevät alkaa siitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!