Sivut

maanantai 7. helmikuuta 2011

Terveisiä Frankfurtista

Käväisin viime viikolla työmatkalla Saksassa, kun Frankfurtissa järjestettiin Paperworld -messut. Sinne suuntasimme mukavalla porukalla. Matkaseurueeseemme kuului Ihanat eli Kaarina ja Anni, Fiskarsin Anne, Heinikan Heini sekä Korttigallerian Maiju.


Messut sisälsivät ainakin 10 hallia täynnä tavaraa ja ideoita, sisältäen Christmasworld- sekä Creativeworld -osastot. Joulua messuilla oli 4 hallia, joista kaksi oli kiertämisen arvoisia. Lisäksi oli hallit toimistotarvikkeita, valmiita kortteja sekä lahjapakkauksia, kalentereita sekä mappeja. Kuitenkin, kiinnostavia halleja olivat nuo joulut sekä askartelua sisältävä Creativeword.

Messuilla ei juurikaan saanut kuvata. Joten sieltä ei valitettavasti ole paljon muita kuin muistikuvia. 

Tässä kuitenkin kuva erittäin kauniista korusta, jonka ruusut oli tehty askartelumassasta. Tuotetta en lähde arvailemaan, tuotemerkkejä oli messuilla useita.
Mitään erityistä messuilta ei jäänyt mieleen, ainakaan uutuuksien suhteen. Ei mitään tiettyä trendiväriä, uutuus-tuotetta tms. Mutta sen voin kertoa, että vuoden 2011 hitti on linnunpöntöt ja -häkit. Niitä messuilla oli erilaisista materiaaleista, erikokoisina, lintujen kanssa sekä ilman. Tässä yksi, josta sain napattua kuvan.


Fiskarsin osastolla ihailtiin näitä upeita kukkasia, jotka kaikessa kauneudessaan ovat erittäin yksinkertaisia toteuttaa. Niistä ohjetta myöhemmin.Jouluhalleissa oli nähtävää yllin kyllin, mutta siellä ei saanut kuvata, paitsi hallin sisälle rakennetussa upeassa häähuoneessa. Siellä oli mieletön tunnelma, kaikessa runsaudessaan ylitsepursuavan ihanaa. Huonessa voi häämusiikki ja tuoksui aidot kukkaset.

 

 

Ja, koska liikenteessä olivat askartelijat etsimme käsiimme kaikki kaupungin askartelukaupat. Muitakin kauppoja tuli kierreltyä, yhden kokonaisen työpäivän verran.

Kaupungilta löytyi useita suklaapuoteja, joista tämä oli aivan ihana! Mielettömän kaunis, ihania suklaita, mutta voitteko kuvitella, sain hillittyä itseni, ostin vain tuliaisia:)Reissu oli kaikin puolin onnistunut. Söimme joka päivä oikein hyvissä ravintoloissa, kävelimme askelmittareidemme kanssa tuhansia askelia päivittäin, kahmimme uusia ideoita ja nauroimme hyville jutuille. Kiitos matkaseuralaisille!

2 kommenttia:

  1. Voi kun sulla on niin ihania kuvia. Jotain kautta saan ne sitten itsellenikin ;)
    Ihana reissu ja ihania muistoja. Se viimeisen illan ravintola oli musta kaikista paras...siis se, joka oli siellä neljännessä kerroksessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihania kuvia oli sullakin blogissa!
    Joo, se jossa syötiin kebabia ja suklaata:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!