Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Inspiraatio: Tyttö- look ja poika-look


Muutama viikko sitten koristelimme porukalla kuplarasioita. Mira teki itselleen rasian nappien ja/tai muiden pikkuesineiden säilytykseen ja ehdotti että minä voisin tehdä jotain kummipojalleni.  Ajatukseni oli ensin että apua, poika-askartelua, mutta prosessin edetessä huomasin miten uusien värien, kuvioiden ja muotojen käyttäminen virkisti minua visuaalisesti.

Ja mitä tästä jäi käteen näin askartelijan näkökulmasta?
1. Hyvinkin erilaisia kuvioita voi ja kannattaa käyttää yhdessä. Kokonaisuudesta tulee harmoninen, kunhan värit ovat keskenään toimivia.
2. Kaikkea ei tarvitse peittää. Rasian ruskea käy hyvin yhteen käyttämieni paperien kanssa, jolloin vanha fiilis korostuu kivasti.
3. Jos kuitenkin haluaa piilottaa ruskean pahvin, niin valkoisella maalilla saa varsinkin pinkkeihin sävyihin lisää hohtoa. Miran tekemä tyttörasia olisi näyttänyt tunkkaiselta jos se olisi päällystetty kokonaan paperilla ja/tai ruskeaa pintaa olisi jätetty näkyviin.
4. Pojille askartelu ei olekaan niin vaikeaa :D

-Niina

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienoja
  T. Mervi

  VastaaPoista
 2. Herkullisia väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille molemmille! Minulla on jäänyt hinku tehdä lisää poikajuttuja. Harmi vain että kummipoikia on vain yksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia rasioita ja ihanasti tuunattuja! Mistä niitä saa?

  VastaaPoista
 5. Marikki: Noita rasioita saa Amaliasta. Laitamme niitä jossain vaiheessa myös tuonne Putiikkiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!