Sivut

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tulevana viikonloppuna Amaliassa tapahtuu...Torstai- illasta aina sunnuntai klo 20.00 saakka on Amalia jälleen kaikenlaisen tohinan keskipiste. Toiminta alkaa torstain perinteisestä askarteluillasta jossa tällä kertaa teemana on paperikukat, joita paperiaskartelijat tarvitsevat AINA. Amaliaan voi tulla askartelemaan ja ostoksille klo 17-21 välisenä aikana.
Perjantaina Amalia osallistuu Facebookissa järjestettäviin Askarteluhulinat- messuille, jotka kestävät aina sunnuntai-iltaan saakka. Luvassa on tarjouksia Ystävämyyntien tapaan niin meiltä kuin muiltakin askartelukaupoilta. Minä ja Mira kuvasimme tänään Askarteluhulinoilla ensiesityksen saavan videon, jolla esittelemme näppärän tekniikan johon on helppo käyttää pieniä paperisilppuja. Meiltä paperiaskartelijoiltahan näitä silppuja löytyy pilvin pimein, eikö vain? Perjantaina on myös Ikuisuuskortti- kurssi, jonka vetää Amalian Askartelija- Pia. Kurssi alkaa klo 18 ja paikkoja on vielä jäljellä.
Lauantaina onkin sitten Pitkä Skräppäyspäivä!Aloitamme klo 10 ja lopetamme klo 20! Koska kaikki pöydät ovat olleet varattuna jo pitemmän aikaa, päätimme jatkaa skräppäystä sunnuntai-iltaan saakka. Paikan voi varata Miralta laittamalla viestiä osoitteeseen: mira@amalia.fi. Päivän hinta on 15€ ja jos sinulla on jo paikka lauantaille, saat koko viikonlopun hintaan 25€. Hintaanhan kuuluu siis kaikenlaisten leikkureiden ja leimasimien käyttö, hyvää seuraa ja teetä ja kahvia.

Eli tiivistettynä Amalian viikonloppuohjelma näyttää tältä:

Torstai
Kauppa auki normaalisti klo 17-21 ja askarteluilta.
Perjantai
Askarteluhulinat Facebookissa. Illalla Ikuisuuskortti-kurssi klo 18-21.
Lauantai
Pitkä Skräppäyspäivä osa 1, klo 10-20. Askarteluhulinat jatkuu.
Sunnuntai
Pitkä Skräppäyspäivä osa 2, klo 10-20. Askarteluhulinoiden viimeinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!