Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Huipputarjous lauantaina Hulluilla Päivillä!

Viime perjantain Pian vetämässä leimailu-illassa juteltiin justiinsa, että tosi hyvät (ja monen mielestä parhaat) värit leimakuvien värittämiseen on Derwentin vesivärikynät. Eilen selatessani Hullujen Päivien kuvastoa, lauantain tarjouksista pisti silmään, mielestäni hyvä tarjous tästä kynäsarjan kuninkaasta (vai pitäisikö sanoa kuningattaresta) 72 kynää maksaa vain 39,90€!!


Itse kävisin tuon setin ostamassa, mutta onnekkaana tyttönä, sain kyseisen setin joululahjaksi joskus 20 vuotta sitten. Silloin en osannut arvotaa lahjaa yhtä paljon kuin nyt. Nyt pitäisi vaan alkaa enemmän värittämään kuvia, eli onkohan musta tulossa ihan oikeasti leimailija..

6 kommenttia:

 1. Tarjous taisi olla voimassa vaan lauantaina... Inktenseille ja vesivärikynille.

  VastaaPoista
 2. No johan oli hullunhyvä tarjous! Mä en varmaan ihan just ainakaan noin suurta kynäsettiä osta - sitten joskus. Nyt oon varsin tyytyväinen nykyisiini. Mutta toivottavasti on jokunen leimailija löytänyt tuon tarjouksen. :)

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä tarjous! Harmi vaan että lähin Akateeminen taitaa olla Stadissa :o(

  VastaaPoista
 4. Tietääkö kukaan että onko tuo tarjous voimassa Turussa ? Kun ei sinne Helsinkiin asti viitsi lähteä vaikka hyvä tarjous onkin...

  VastaaPoista
 5. Sannimannille, ymmärtääkseni Hullut Päivät on kaikissa Stokkan tavarataloissa. Kannattaa vielä tarkistaa nettisivuilta: hullutpäivät.com

  VastaaPoista
 6. Hys.......ei saa kertoa muille! Ne loppuu ja mä jään ilman......hys ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!