Sivut

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lindan kurssit Amaliassa 9.8.2010

Nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus osallista kursseille, joita ei ole aikaisemmin Suomessa pidetty.

Intohimona Askarteluun mukaan tuleva Lost Coast Designin Linda järjestää lisäohjelmaa tapahtuman ulkopuolella.Kurssit järjestetään Askartelu Amaliassa maanantaina 9.8.2010.

Kurssi 1.
Klo 15 - 17

Onko sinulla paljon hienoja ideoita kirjoiksi, mutta et osaa peruskirjansidontaa?
Jos näin on, tämä kurssi on Sinulle! Opit rakentamaan kauniita kirjoja käyttäen yksinkertaista tekniikkaa ja materiaaleja, joita sinulla on varmasti kotonasi. Lähdet kurssilta mukanasi ainakin yksi valmis kirja.

Tuo mukanasi: sakset, leikkausalusta, terävä veitsi, suosikkiliimasi (iso liimapuikko käy hyvin), kynä, viivoitin. Haluat ehkä tuoda myös joitakin suosikkileimasimiasi, paperia ja koristeita (kuvia, nauhoja, tarroja, nappeja, sirkkoja jne.) ja muita pikkuesineitä.

Kurssi 2.
Klo 18 - 20

ATC-kurssi – Mikä on ATC, miksi ihmeessä minä haluaisin tehdä sellaisia??

Kurssin hintaan kuuluu kolme ATC-taustaleimasinta käsittävä setti sekä yksi kuvioleimasin. Kaikissa näissä leimasimissa on EZ Mount. Saat myös korttipohjia ja joitakin koristeita. Teemme kaikki useita ATC-kortteja käyttäen samoja materiaaleja ja lopuksi voimme todeta, että kaikki kortit ovat erilaisia.

Tuo mukanasi: leikkausalusta, terävä veitsi, kynä, sakset, akryylipalikka, suosikkiliimasi, suosikki leimasinmusteesi (musta ja yksi vaaleampi sävy), suosikki värityskynäsi (esim. värikynät, chalksit, vesivärit, tussit jne.) ja ehkä joitakin suosikkikoristeitakin. Varmista, että leimasinmusteesi ja värikynäsi toimivat yhdessä (muste ei leviä tms.).

Amaliasta löytyy viivaimet, sakset, kynät sekä musteet, eli kursseja varten sinun ei tarvitse niitä hankkia.

Kahden tunnin kurssin hinta on 25e. Mukaan mahtuu 10 hlöä.
Kursseille sitova ilmoittautuminen 1.8.2010 mennessä: mira@amalia.fi

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!