Sivut

torstai 10. helmikuuta 2011

Amalian torstai-haaste nro5: Ystävälle

Tänään torstaina on viimeinen päivä lähettää ystävänpäiväkortti, että se on aivan varmasti perillä Ystäväpäivänä eli maanantaina 14.2.

Tämän ystävänpäiväkortin tein malliksi Helsingin työväenopiston blogiin, sieltä löytyy myös ohjeet.

Kuinka sinä ilahdutat ystävääsi tänä vuonna?


 Sydämet on tehty ihanaisella Fiskarsin kuvioleikkurilla.

4 kommenttia:

 1. Minä laitoin juuri postiin ensimmäiset ystävänpäiväkortit vuosiin! Ja olin oikein itse ne tehnyt, eli varsin hyvillä mielin laitoin ne postiin. Maanantaina sitten heitetään kaikkia muita vielä viesteillä, jos työn ohessa kerkiää! :)

  VastaaPoista
 2. Kortit odottaa tuossa vieressä, lounastauolla postilaatikkoon sujahtaa.Osa lähtee sisäpostilla. Tänä vuonna oikein panostin kortteihin ja tein ne kaikki itse. Postimerkitkin olivat minusta oikein mukavia ja ilahdittivat tänä vuonna. Ei sydämiä vaan hauskoja matoja. Ystävänpäivää odotan koska silloin tapaamme jälleen ATC-korttien parissa :)
  T. Mervi

  VastaaPoista
 3. Kortteja tuli tehtyä sarjatyönä;) Hyvin yksinkertaisia! Sydänystävän kanssa tavataan lauantaina kun menen Hesaan teatterireissulle, hänelle tietysti kortti ja pieni yllätyspaketti!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloinen kortti!
  Itse tein ihan yhden kokonaisen ystävänpäiväkortin ja lähetin sen rakkaille ystäville... (Innostuksissani kyllä tein samanlaisen sisarelleni, mutta syntymäpäiväkortiksi.)
  Ohje löytyy täältä http://www.marthastewart.com/article/cobweb-valentine-with-jocelyn

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!