Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2011

Amalian haaste nro 8: Pitsiä, nappeja sekä vanhoja lehtiä

Rasioiden päällystäminen on mielettömän mukavaa puuhaa! Kauniisiin laatikoihin onkin sitten mukava sujauttaa tavarat säilöön. Tällaisessa laatikossa säilyvät vaikka napit, pitsit sekä muut askartelutarvikkeet.

Pahvinen rasia on ensin maalattu askartelumaalilla, reunoihin on hiukan hangattu ruskeaa leimasinväriä. Kansi on päällystetty Vintage-henkisellä skräppi-paperilla sekä lehtikuvalla. Kanteen kiinnitetty koristeeksi kukkasia, vanhoja nappeja sekä vanhasta sanomalehdestä kääritty paperinen rulla. Rasian reuna koristautui vielä pitsein.

Kannen kuva on kopioitu vanhasta Kotiliedestä, millään en hennonut käyttää lehden sivua tähän, mutta värikopio ei paljon poikkea alkuperäisestä.

Tässä lähikuvaa kukista:


Oletko sinä käyttänyt vanhoja lehtiä, mainoskuvia tai muita lehtileikkeitä askarteluun?

4 kommenttia:

 1. Hieno rasia :)
  Lehtileikkelietä en ole niinkään käyttänyt, mutta sivuista tehnyt joskus pussin. Nuorena päällystänyt koulukirjoja lehden sivuilla. Pitää opetella käyttämään vaikka ATC-korteissa.
  T. mervi

  VastaaPoista
 2. Ihana ja hienostunut rasia! Juuri noita ATC:ita silmällä pitäen olen minäkin viime aikoina selaillut lehtiä ja koossa on muutama pikkukuva odottamassa toteutusta. Koulukirjojen päällystäminen aikakausilehtien sivuilla on myös tuttua.

  VastaaPoista
 3. Olen. Samoinkuin kun myös karttoja ja burban kaavojakin. Burdan kaavoilla päälystin kerran yhden kansion. kauniilla lehtikuvilla olen päällystänyt useammankin kenkälaatikon.

  VastaaPoista
 4. Olen käyttänyt mainoskuvia (matkailu-aiheisia) mm. matkakertomuksieni kuvituksessa vuosia, vuosia sitten. Kaipa se sitten oli jonkinlaista alkeellista skräppäystä:)
  Joskus nuorena muistelen liimailleeni kontaktimuovilla silloisten suosikkiyhtyeideni kuvia vihkojen yms. kanteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!