Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2011

Kortteja keskosvauvoille Amaliassa 7.4.

Amalia osallistuu Sabinankortit -blogin järjestämään keskoskorttihaasteeseen.
Torstaina 7.4.  klo 17 - 21 askarteluillan aikana väsätään yhdessä kortteja keskosvauvoille.

Pieninä keskosina syntyville kaivataan paljon lisää uusia kortteja.

Tässä vähän infoa: HUSin vastasyntyneiden teho-osastolla K7, hoidettiin vuonna 2005 hieman yli 500 vauvaa. Osastolla hoidetaan koko Uudenmaan läänin tehohoitoa vaativia keskosia sekä täysiaikaisena syntyneitä. Keskimääräinen hoitoaika on noin kuusi päivä, mutta pienimmät keskosvauvat viettävät osastolla jopa puoli vuotta.  K7:lla pienistäkin asioista osataan iloita, osastolla järjestetään ns. kilojuhlat, kun alle kilon painoinen keskosvauva saavuttaa kilon. (lähde: www.hus.fi)

Jos et kuitenkaan pääse askartelemaan yhdessä, niin voit toimittaa tekemäsi kortit huhtikuun aikana Amaliaan, niin toimitan ne sitten eteenpäin.

Tässä Sabinan ohjeita:
Tee kortti tai kortteja. Kortti saa olla sininen tai punainen, tekstillä tai ilman. Ainoa mitä toivon on, että kortissa ei käytetä enkeleitä, ristejä tai muuta mitä myös liitetään kuolemaan. Vaikkakin hoito on kehittynyt huimasti viime vuosina niin valitettavasti kaikki keskoset eivät selviä. Laita mukaan kirjekuoreeseen myös yhteystietojasi jos haluat osallistua pienen arvontaan. Aikaa osallistua on huhtikuun loppuun.


Illan hinta on 10€, joka sisältää kaikkien korttien materiaalit, joten se on periaatteessa materiaalimaksu. Ilmoitttaudu: mira@amalia.fi

Lisäksi tarjolla kahvia, teetä ja josko vaikka jotain herkkujakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!