Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ohi on IS11 :)

Hieno viikonloppu takana! Kiitokset teille kaikille mukanaolleille, niin yrittäjille kuin asiakkaillekin, etenkin teille kaikille ihanille askartelijoille, en sano skräppääjille, koska mukana oli myös paljon kortteilijoita, leimailijoita siis papruilijoita :) Tästä lähtien kaikki tapahtumani ovat kaikille innokkaille papruilijoille.

Ehkä pahin painajainen viikonlopun aikana oli se, että kamerani ei suostunut ottamaan kuvia, joten kaikki kuvat on saatuja ja lainattuja.

Innokkaimmat olivat ovella puoli tuntia ennen ovien avaamista.
Salista näkymää kauppiaiden puolelle.
Kuva Heinikan myyntipisteeltä.
Maiju työn touhussa:)


IS11 sivuilla julkaisin myös essuhaasteen, tosin sen verran myöhään, ettei mukaan tullut muita kuin tämä Elinan tekemä työvaate, joka oli kyllä sitäkin hienompi, ja erittäin toimivan oloinen. Tästä Elina sai palkinnokseen Sinellin lahjoittaman 30 euron arvoisen lahjakortin. Sinelliin on saapunut upeita kankaitakin, vaikka muihin essu-projekteihin.
Vuoden Skräppääjä 2011 -tittelistä kilpailtiin sunnuntaina. Esikarsintatyöt olivat yleisön arvioitavana ja tiukan kisan voittajaksi tuli Pia työllään Himoskräppääjä, joka on vastikään aloittanut skräppäämisen.

Kamerattomuudestani johtuen en sitten hoksannut kuvauttaa tarvikekassin sisältöä, jonka finalistit saivat käyttöönsä. Kassissa oli kaksi yksiväristä sekä kaksi kuviopaperia. Lisäksi Fiskarsin kaksi uutuus-leikkuria, tarrateippiä sekä kohotarrapaloja. Yhteisessä käytössä oli kaksi die cut-arkkia sekä maaleja. Tämän jälkeen finalistit saivat hakea omalta paikaltaan leikkuu- sekä kirjoitusvälineen sekä yhden haluamansa, itselle mieluisan asian.

Ainut sääntö oli käyttää kahta kassissa ollutta leikkuria, muuten finalisteilla oli vapaat kädet.
Tässä tuotokset.
Pian sivu.
Heidin, joka pääsi finaaliin esikarsintatyöllään Meksiko.


Jessican sivu ihanista villasukista.
Sannikan sivu, jossa hieno oivallus "muistikirja" -boordileikkurin käyttöön.
Ja voittoisa Elinan työ, Onnea voittajalle!
elinarsku ei siis tykkää olla kuvattavana, mutta joutui kuitenkin tottumaan salamavalojen välkkeeseen.

Kuvia tapahtumasta laittelen lisää, kunhan saan muutamasta laina-kamerasta. Kuvia saa myös lähettää minulle osoitteeseen mira@amalia.fi tai linkittää niitä kommentti-kohtaan. Kiitos niistä jo etukäteen!

Eilen kun saavuin kotiin klo 22.45 silmät riippuivat puolitangossa, olinhan nukkunut perjantain jälkeen yhteensä kokonaiset 10 tuntia, kantanut muutaman tuolin ja pöydän, juossut jokusen askeleen, jutellut ihanien ihmisten kanssa, ihaillut taidokkaita töitä ja nauttinut kaikesta täysin siemauksin, ollut kyllä hiukan kateellinenkin, olisin mieluusti halunnut myös näpertää itsekin.

Tästä jatketaan, elokuussa 27. - 28. Intohimoisesti Askarrellaan Sörnäisissä (nettisivut on päivityksessä) ja ensi vuonna taas Intohimoisesti Skräpätään, missä ja koska, seurailkaa nettisivuja sekä facebookia.

5 kommenttia:

 1. Kiitos Mira loistavasti järjestetystä tapahtumasta!!!
  Laitan allakkaani jo valmiiksi tuon 27. -28.8. ;)

  VastaaPoista
 2. kiitos hienosta tapahtumasta! nuku nyt muutama päivä ennen uusia haasteita, sillä viikonloppu oli varmasti aikamoinen rutistus :) elokuuta odotellessa..

  VastaaPoista
 3. Kiitos, loistavasta tapahtumasta ja sen järjestämisestä sekä autokyydistä tälle jalkavaivaiselle. Elokuussa tavataan ja ota nyt pari päivää ihan relax että toivut väsymyksestä!

  VastaaPoista
 4. Olipa hieno tapahtuma: hyvin järjestetty ja iloinen meno kaiken kaikkiaan. Kiitokset Miralle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!