Sivut

tiistai 10. toukokuuta 2011

Eilen vaihdettiin ATC-kortteja

Eilen meillä oli ATC-korttien vaihtoa mukava ATC-ryhmämme kanssa. Itse en ollut ehtinyt vaihtokortteja tekemään, joskaan se ei ollut mikään yllätys, mutta ihania kortteja vaihtoivat illan aikana omistajiaan. En muistanut ottaa korteista kuvia, mutta otan kuvia ensi kerralla vaihdetuista korteista. Meillä on vielä yksi ATC-ilta ennen juhannusta maanantaina 13.6. klo 18 - 21.
Tämän kortin sain eilen tehtyä valmiiksi. En vaan ole oikein päässyt kiinni vielä ATC-korttien tekoon, eli ei auta kuin harjoitella vaan ahkerasti!

5 kommenttia:

 1. Mukavaahan meillä taas oli. Kiitos kaikille ystäville ja Miralle :)
  T. Mervi

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan Merville! Ja muillekin ahkerille kortteilijoille!

  VastaaPoista
 3. Kiva ilta! Sain hienot vaihtokortit, joiden yksityiskohtia tässä juuri ihailen. Kiitokset!

  VastaaPoista
 4. Enpäs ole tullut huomanneeksi aiemmin näitä ATC-juttuja täällä blogissa.:) Kiva kun on ilmeisesti enemmänkin harrastajia tällä seudulla!:D Olen niin paljon pyörinyt vain Koukussa Kortteihin ja ATCsForAll -sivustoilla. KK:ssa ATC:t ovat tosin vähemmistössä.

  VastaaPoista
 5. ATCeetä on kyllä tullut harrastettua yli 6 vuotta ja tehtyä n 800 korttia, mukavaa rentouttavaa puuhaa. Nyt olen innostunut taas välillä muusta askartelusta kuten Skräppileiskojen teosta, Riikka piti hyvän kurssin eilen Turussa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!