Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Niinan tunnustuksia...

Monet teistä, tai no ainakin ne jotka ovat Amalian kantiksia, tietävät että tapasin Miran vasta reilu kolme kuukautta sitten. Sitä ennen omistin kaksi Papermanian minilehtiötä, pari leimaa ja kaksi Distress Ink- mustetyynyä. Paperiaskartelut olivat vielä silloin taka-alalla. Osallistuin lähinnä kansainvälisiin vaihtoihin kuten One Tiny House ja Chunky Houses.

Ah, noita viattomia aikoja.

Mikä onkaan tilanne nyt? Aloitetaan sanalla...APUA! Minulla on kaksi laatikkoa täynnä skräppipapereita. Leimasin- setti määrä on moninkertaistunut ja niin myös musteet (DI-musteita ei ole vasta kuin viisi). Hamstraan Fidasta kaiken paperiaskarteluun sopivan materiaalin (siis sen mitä Mira ei ole kerennyt ostamaan ennen minua) ja haaveilen Big Shotista. Miten tässä näin kävi? Alunperin minun piti vain silloin tällöin ottaa kuvia kursseista ja ehkä blogatakin mutta nyt puhun ja ajattelen paperiaskartelujuttuja 24/7!

Luonnollisesti minun on täytynyt löytää eri kanavia purkaa tätä innostusta. Aiemmin minä käytin skräppipapruja lähinnä rasioiden ynnä muiden esineiden päällystämiseen mutta sitten mukaan astui ATC:t (hurjat 3 viikkoa sitten) ja nyt korttihaasteet!  Kyllä. Minusta on tullut korttihaasteaddikti! Mietitte varmaan milloin tämä riippuvuus alkoi. Voin kertoa, että...toissapäivänä! Olen osallistunut jo kahteen, Paskikseen ja Bingoon, ja näen monen monta korttia valmistuvan näihin haasteisiin vastaisuudessakin.

Kaikki paprut joita olen käyttänyt on Amaliasta ja/tai kirppikseltä, samoin leimat, joista osa on omia ja osa Miralta lainattuja. Ja nyt itse taideteoksiin...Mutta ei saa arvostella. Olen korttiamatööri ja en kestä arvostelua. (Pia. Hiljaa siellä!)

Bingo #16: Ommel, nappi, koira.

Lisäsin sisälle vaaleampaa paprua, johon voi kirjoitella jotain kivaa.

P*askis #96: tagi, pitsiä ja vähän bling bling. Jätin tuon tagin tyhjäksi tulevaa käyttöä varten.

7 kommenttia:

 1. Hei Niina
  Hienoja kortteja :)Eipä sinua amatööriksi voi sanoa.
  T. Mervi

  PS. lauantaina ja maanataina tavataan

  VastaaPoista
 2. Miralla on kumma vaikutus meihin kädentaito ihmisiin. Mä tutustuin Miraan työväenopiston kursseilla ja siit asti ollaan intohimoisesti oltu naimisissa paperin kanssa:-) se on tarttuvaa.

  VastaaPoista
 3. Joo, nyt taidan tietää miksi Mira ei itse juo kahvia siellä Amaliassa, se on sekoittanut kahviin jotain... ja niin me kaikki innokkaat kahvittelijat ollaan koukussa, teen juojille on varmaan jokin muu loitsu. Ja varsinaista asiaa, minustakin toi HAU-kortti on tosi makee.

  VastaaPoista
 4. No ni, siitä se alkaa...onnea pitkälle, pitkälle matkalle haasteidenkin parissa.
  Hienot nää korttisi ja tuo rosettekukka ihan mahtava kans:))
  Aurinkoisia kesäpäiviä:))

  VastaaPoista
 5. JEP, JEP JEP NINA! Hyvä, että sinullekin kävi näin. Kortteilu, skräppäys, leimailu ym. käsillä tekeminen vie kokonaan mukanaan. Minulla on yksi huone täynnä tarvikkeita, mutta ei blogia, siksi ei kaikki tiedä, mitä kaikkea teen. Vastaan kaikkea maan ja taivaan välillä!!!! Nina, tästä saa mielettömästi energiaa!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!