Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Yöttömän Yön terveiset!

Täällä sitä skräpätään! Kuvat on ihan tuoreita, hiki on virrannut, mutta täysillä on nautittu!

Eilen skräpättiin klo 10 - 02.00. Saapa nähdä, miten pitkään tänään menee. Minullakin yksi projekti on ihan hyvin mallillaan, joten voipi olla että saan jotain aikaiseksi tämän viikonlopun aikana:)


Tässä vaiheessa meitä on täällä minun lisäkseni 6 skräppääjää. Ulkona alkaa hämärtää, mutta onneksi myös hiukan viilenee.

 

Elina on saanut hienoja sivuja aikaiseksi melkein 6kpl, eilen niistä syntyi 3. Elina on juuri lähdössä kotiin, mutta oli viime yönä viimeisten joukossa.

Sisällä on välillä ollut siis törkeän kuuma, ollaan ripustettu kankaita ikkunan peitoksi, heiluteltu paperiarkkeja yms. Vessa on ainut viileä paikka, mutta ei siellä kukaan ole kovin kauaa viihtynyt :)

Ja tunti sitten Heidi ja Auli skräppäsivät tuossa pihassa, siellä oli viileää, mutta hyttyset ajoivat leidit sisään jatkamaan hommia.

Yöttömän yön myynnit loppuvat nyt, ja jatkuvat huomenna taas klo 10. Mutta meidän askartelut eivät täällä vielä lopi, ainakaan hetkeen. Kohta suoritetaan myös viime yön arvonta, toivotan kaikille onnea arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!