Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Amalian (syyskuun) haaste #1

Amalian blogissa pyörähtää nyt käyntiin haasteet!

Blogissa julkaistaan joka kuukausi uusi haaste. Haasteiden aiheet on "heitetty hatusta", arvottu jokaiselle kuukaudelle omansa ja suurimpaan osaan voit osallistua kaikenlaisella askartelulla. Jos neulot, osallistut haasteeseen villasukilla, jos teet kortteja, osallistut kortilla jne.

Haasteeseen osallistumiseen et tarvitse omaa blogia. Jos omistat blogin, osallistu haasteeseen jättämällä kommentti Amalian haasteet- sivulle. Jos et kuitenkaan pidä blogia, voit lähettää kuvan työstäsi osoitteeseen mira@amalia.fi. Julkaisen sitten kuvat blogissa. Kaikki haasteeseen osallistuneet työt osallistuvat palkinnon arvontaan.

Amalian ensimmäinen kuukausi-haaste
SYYSKUUN HAASTE 
kuuluu näin: 

Millainen on sinun unelmien askartelukassi?
Missä kuljetat tai haluaisit kuljettaa askartelutarvikkeitasi?
Onko kynäsi aina sekaisin, lojuuko leikkurit ison kassin pohjalla?
Askartelutarvike-kassi on erityisen tärkeä silloin kun lähtee askartelutapaamisiin
tai askartelemaan muualle, pois oman askartelupöydän äärestä.

Mutta, millainen on siis sinun unelmien askartelukassi?
Se voi olla ommeltu, tuunattu, neulottu, virkattu, mitä vain!

Aikaa haasteeseen osallistumiseen on syyskuu, eli kaikki syyskuun viimeiseen päivään mennessä osallistuneet osallistuvat upean palkinnon arvontaan! Haasteeseen voit osallistua kommentoimalla Amalian haasteet-sivun alla olevaan kommenttikenttään, jolloin linkitä kommentti omaan blogiisi ja kyseisiin kuvaan tai lähettämällä kuvan kassistasi osoitteeseen mira@amalia.fi. Sähköpostiin otsikoksi "Syyskuun haaste", laita mukaan kuvan lisäksi yhteystietosi!

Kaikki syyskuun haasteeseen osallistuneet kassit osallistuvat tällaisen askartelukassin arvontaan. (Kassin sisältö on rekvisiittaa, joka ei kuulu palkintoon.) Arvonta suoritetaan 2.10.


Amalian Askartelijat osallistuvat vuorollaan kuukausi-haasteisiin. Täältä löydät kassi-haasteeseen osallistuneet AA:laisten työt.

Minäkin halusin tähän haasteeseen osallistua. Idea päässä kyllä pyörii, mutta aikaa sen toteuttamiseen ei ole liiennyt. Joten oma kassini valmistunee joskus myöhemmin.

1 kommentti:

  1. No tokihan tällainen ihanuus kelpaisi askartelukassiksi milloin vain... Laitan kuvan sähköpostiin siitä millainen on ollut käytössä mm. viime viikonloppuna :)

    Eli oma "askartelukassini" on oikeastaan ihan perinteinen urheilukassi. Kyllähän siinä tavarat kulkee, mutta ei se kyllä mitenkään käytännöllinen ole. Lisänä on miesten työkaluosastolta ostettu työkalupakki, jossa kulkevat kaikki pienet jutut - musteet, leimat, stanssit jne.
    Kaikki muut ovat sulavasti sekasotkussa urheilukassissa, niin paperit kuin paperileikkuri yms.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!