Sivut

tiistai 27. syyskuuta 2011

Skräppäystä: Meidän Perhe

Pienimmäisen päiväkotiin tuli pyyntö viedä kuva perheestä, "voitte tuoda pelkän kuvan, jos ei löydy mitään pahvia", sanottiin vanhempainillassa. Ja minullahan pahveja löytyy, jokunen..

Heti tiesin, että tekisin sivun viime kesän telttaretkeltä Porvoosta. Joka kesä otetaan kuva teltan ovelta, koko perheestä. Kamera ajastimella, kiven, kannon tai pyyhekasan päällä, "piip-piip-piip" ja toivomme että iskä ehtii ja mahtuu kuvaan. Ja onnistuimme siinä tänäkin kesänä.

Tulostin kuvan koossa 15 x 18cm, ja kun taustapaperi löytyi Amalian paperihyllystä ylimmäisestä lokerosta, loppu olikin sitten helppoa. Keltaiset softis-kirjaimet löytyivät askartelukopperoni kätköistä, messutulijaisia muutaman vuoden takaa, todennäköisesti jostain ALE-korista, joita tapaan kaivella. ALE-korin löytöjä myös nuo teipit, ruskea ja keltainen.

Otsikon alta löytyy tarrakirjaimilla teipille kirjoitettu teksti "meitä on viis ja me telttaillaan."Kukkasen taittelin rosettikukkasen tapaan ruskeasta teipistä. Teipin takana oli suojapaperi, jonka jätin paikalleen, muuten olisikin käynyt huonosti. Ja kukan keskustaa koristamaan liimasin kangaskukkasen, sekin löytyi kätköistäni.

Sivu on siis tehty pienimmälle päiväkotiin tukemaan tarinointia meidän perheestä. Siinä ei ole liikaa tekstiä, vaan tarkoitus on, että lapsi saa itse kertoa perheestään lisää. Sitten joskus, tämä sivu päätyy vuosialbumimme kohtaan, heinäkuu 2011.

8 kommenttia:

 1. Ihanaihana! Pojat on niin söpöjä ja värit on aivan loistavat. Iskäkin on hyvin ehtinyt kuvaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana "pahvi"!
  On teillä kiva perhe!
  Mekin telttailtiin paljon kun lapset oli pieniä.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Iloinen ja raikas, nuo kirjaimet on ihanat!

  VastaaPoista
 4. vähänkö ihana kuva! hyvät, iloiset värit ja herkulliset kirjaimet :)

  VastaaPoista
 5. Fantsu ja ihanan iloinen perhe. Onneksi näin teidät Porvoossa telttaretkellä! MAHTAVA PERHE!!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kommenteista! Sivujani on kyselty sen verran näytille, että päätin nyt vähän raottaa verhoa niiden suhteen:)

  Kuvani toki melkeimpä aina liittyvät perheeseen, mutta siitähän niitä kuvia ottaa, mitkä ovat tärkeimmät kuvauskohteet. Yritän kuvata mahdollisimman paljon ihan kaikkea arkeen liittyvää, siksi allekirjoittaneella kuvassa meikitön, telttalook :)

  VastaaPoista
 7. "voitte tuoda pelkän kuvan, jos ei löydy mitään pahvia", tämä lause sai heti hihittämään... ihana kuva!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!