Sivut

perjantai 30. syyskuuta 2011

Syyskuun haasteelle jatkoa

Hei, olettehan huomanneet Amalian kuukausihaasteet!! Syyskuun haasteena oli tehdä uusi, tuunata vanha, toteuttaa suunnitelma, kertoa toive tai pohtia muuten vaan, millainen on oma unelmien askartelukassi.

Koska haasteeseen, joka on mielestäsi mitä mainioin, on tullut sen verran vähän osallituneita töitä, jatkan haastetta vielä parilla viikolla, eli voit kommentoida UNELMIESI ASKARTELUKASSISTA täällä ja jos sinulla jo sellainen on tai haluat sen vielä toteuttaa, voit linkittää kuvan kassistasi blogiisi tai lähettää kuvan minulle. VIIMEINEN kommentointi päivä on 14.10. Kaikkien kuvan, kommentin tai kassiunelman jättäneiden kesken arvotaan kuvassa alla oleva tarvikekassi.

Amalian askartelijoiden toteuttamat kassit näet täältä.

Amalian ensimmäinen kuukausi-haaste
SYYSKUUN HAASTE 
kuuluu näin: 

Millainen on sinun unelmien askartelukassi?
Missä kuljetat tai haluaisit kuljettaa askartelutarvikkeitasi?
Onko kynäsi aina sekaisin, lojuuko leikkurit ison kassin pohjalla?
Askartelutarvike-kassi on erityisen tärkeä silloin kun lähtee askartelutapaamisiin
tai askartelemaan muualle, pois oman askartelupöydän äärestä.

Mutta, millainen on siis sinun unelmien askartelukassi?

Aikaa haasteeseen osallistumiseen on jatkettu, eli kaikki 14.10. osallistuneet osallistuvat upean palkinnon arvontaan! Haasteeseen voit osallistua kommentoimalla tämän sivun alla olevaan kommenttikenttään, jolloin linkitä kommentti omaan blogiisi ja kyseisiin kuvaan tai lähettämällä kuvan kassistasi osoitteeseen mira@amalia.fi. Sähköpostiin otsikoksi "Syyskuun haaste", laita mukaan kuvan lisäksi yhteystietosi!

Kaikki syyskuun haasteeseen osallistuneet kassit osallistuvat tällaisen askartelukassin arvontaan. (Kassin sisältö on rekvisiittaa, joka ei kuulu palkintoon.) Arvonta suoritetaan 2.10. UUSI ARVONTAPÄIVÄ ON 15.10.!!


3 kommenttia:

  1. Laitoin kuvan jo aiemmin omasta tämän hetkisestä askartelukassistani, joka on varsin kaukana tästä palkintona olevasta askartelukassista... urheilukassin sijaan palkintolaukku olisi kyllä minulle se unelmien täyttymys, kun puhutaan askartelukassista :)

    VastaaPoista
  2. Ritva, sinun kassistasi on tulossa kuva kyllä tänne blogiin, Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  3. Kuva on ehkä paremminkin esimerkki siitä, millainen on askartelijan (ainakin minun ) painajainen laukusta, jossa kuljettaa tarvikkeitaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!