Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

P*skarteluhaaste #110: Ehdinpäs

Ai että myöhässä vai, onhan tässä vielä kokonaiset kaksi minuuttia aikaa.

Osallistun siis tällä kortilla p*skarteluhaasteeseen #110, BINGOon, rivillä valkoinen, kraft ja pinkki. Bingot on kivoja, koko viikko mun piti tätä tehdä, mutta kiirehän tässä tuli, tein loppujen lopuksi kortin vartissa. Kone oli kiinni, mokkula piti aukaista, iPhoto tilttasi, kuvan pienentäminen, kädet ja kainalot hikoaa, sydän tykyttää....

Tässä:

Haasteet koukuttaa, vaikka teen töitä ja askartelen päivittäin aikataulujen kanssa, joku siinä on, että nämä haasteet kolkuttavat takaraivossa. Jotain kilpailuviettiä varmaan meissä on kaikissa, minä en palkintojen takia osallistu näihin haasteisiin, joten jos arpaonni sattuu minua suosimaan, lupaan arpoa palkinnon lisukkeiden kera eteenpäin.

Kortissa on pohjana valmis ekokartonkipohja, 14x14cm. Onneksi en ole ehtinyt leimakuvia värittää, joten leikkasin vaan valmiiksi leimaamani kuvan, joka Kraftin´ Kimmien valikomista. Vähän lisäsin siihen (tietty kuivahtanutta) kimalleliimaa. Teippin ostin alkusyksystä Accessorize:sta, josta onkin tullut yksi mun pyhiinvaelluskohde, jos käyn asioilla kauppakeskuksissa, joista kyseinen kauppa löytyy. Se mitä kortista puuttuu, on valkoinen feikki-tikkaus reunasta, mutta tietenkin valkoinen geelikynäni on töissä, kun tein tän kotona. Olenkin kahden askartelu-pöydän loukussa..

Ja ps. onneksi iskä tuli kotiin tekemään lapsille ruokaa :)

5 kommenttia:

  1. Mistä ihmeestä ihmiset ostaa tuota pitsiä??? Olen nähnyt sitä muutamilla sivuilla ja se näyttää suloiselta minunkin silmissäni.

    VastaaPoista
  2. Minna, pitsi on Amalian hyllystä. Mutta pitsejä löytyy melko kivasti kaikista (pienistäkin) ompeluliikkeistä, sekä tietenkin kirpputoreilta.

    VastaaPoista
  3. Täähän onkin tosi söpö kortti, kiireissä sitä saa aikaan vaikka mitä:)))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!