Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Lindan kurssit maanantaina 14.11.2011

Ensi maanantainahan on Amaliassa vieraita ulkomailta. LostCoastDesignsin Linda tulee vetämään kaksi kurssia, joille molemmille on vielä muutama paikka vapaana. Jos vielä innostuit kursseista, laita viestiä osoitteeseen mira@amalia.fi

Kurssit ovat maanantaina 14.11. 2011 Amaliassa, Asemakuja 3, Espoo.

Kurssi 1. Klo 15 - 17 Haitarikirjanen + DistressStain-värit Hinta 24€, mahtuu 3hlöä
"Teemme ihastuttavan pikkukirjan. Ensiksi koristelemme paperit, sitten opetellaan tekniikka, jolla ne saadaan kestämään hyvinä vuosia. Voit tehdä tällä tekniikalla myös muita haitarimallisia kirjoja (näet kurssilla joitakin esimerkkejä)." Alla kuvia Lindan esimerkkitöistä:
Linda tuo mukanaan paljon blankoja ja koristeltuja malleja koottaviksi, sekä omia leimasimiaan ja lajitelman Distress Stain -värejä.

Tuothan itse mukanasi paperiveitsen, sakset, leikkausalustan, mustan StazOn -värityynyn, joitakin suosikkileimasimiasi (ja koristeita, jos niin haluat), suosikkiliimasi. Tosin, nämä kyllä löytyvät Amalin hyllyistä.

Kurssi 2. Klo 18 - 20 H2O-värit ATC-korteissa, Hinta 24€ mahtuu 4hlöä
Illan aikana teemme useita ATC-kortteja. Lindalla on mukana muutamia leimasimia, ATC-korttipohjia ja myös esipainettuja ATC-kortteja. Käytämme korttien koristeluun hohtavia H20-värejä ja distress-musteita. Mielellään voit tuoda myös omia suosikkileimasimiasi, värikyniä, koristeita jne. Sekä myös omat sakset, alustan, kynän, liimaa ja teippiä.

Huomenna on sitten Kädentaito-messujen rakennus-päivä ja Lindakin saapuu Suomeen. Amalian osasto löytyy messuilta paikalta 7d17, Ökömökön vierestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!