Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

Maikon sivu Mallu-kissasta

Maikko skräppäsi sivun Mallu-kissasta, josta aiemmin olikin esittelyssä jo pieni minikirjanen. Ehkä pääsemme jatkossakin mukaan Mallu seikkaluihin??

Maikko kertoo: "Tehtyäni Mallu-kissasta lahja-albumin halusin tehdä aiheesta myös sivun itselleni muistoksi. Kasasin siis kuvan alle kuviopaperia ja aaltopahvia. Puhekuplat tein käyttämällä eräästä skräppäystapaamisesta talteen poimimiani stanssausjätteitä sabluunoina ja tuputtelemalla mustetta. Hyvää kierrätystä siis!

Kokeilin ensin puhekuplien kehystämiseen saamiani irtopaljetteja, mutta loput rajasin ihan vaan kultakynällä. Otsikkoa on viriteltyä kirjainjämiä hyödyntäen ja lisäsin vielä numeroinnit puhekupliin, mikä antaakin minusta sivulle kivaa ilmettä. Muutama leimattu lintukin sivusta löytyy. Kaikki on sivussa jälleen kerran vinossa, sillä en ole mikään viivotinskräppääjä! Jäin kuitenkin kaipaamaan sivuun vielä jotain, joten ehkä lisäänkin vielä reunoille kehykset kynällä tai leikkaan sivun pienemmäksi ja kehystän sen jollain tummemmalla.. Joskus sivun valmistuminen vaan kestää ja kestää.. Ja tämä on pyörinyt pöydälläni jo kauan!

Onko sinulla tai jollakin läheiselläsi joku tärkeä ystävä, jonka seikkailut olisivat tallentamisen arvoiset?"

Ja koska sivu jäi hiukan kaivelemaan Maikon mieltä, on tässä vielä uusittu/tuunattu versio, jossa sivuun on lisätty kehykset sekä yllimääräisiä kirjaimia nitojalla reunoja täydentämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!