Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Askartelua pikku-viikarin kanssa

Kaikennäköistä kiirettä on ollut koko mennyt alkuvuosi täynnä, ihan ettei meinaa askartelemaan ehtiä. Eikä päivittämään blogiakaan. Mutta jotain pientä on ehditty poikaviikarin kanssa tekemään :)

Kuopus on meidän pojista innokkain askartelija. Ei tarvitse kuin vinkata, että "nyt askarrellaan", pieni jo kipittää pöydän ääreen. Tällä kertaa tehtiin vanhoista pyykkipojista kasa pieniä lahjoja kavereille, päiväkodintädeillä tai vaikka mummoille äitienpäivälahjaksi.

Annoin käyttöön kasan paperisilppuja sekä muutaman Fiskarsin leikkurin. Lisäksi käytettiin ihan tavallista puikkoliimaa kuvioiden liimaamiseen. Ja kaikki sujui 4vee:ltä melkolailla ilman apuja. Ja tottuneesti viikari toimi äidin käsimallina kuvaukissa :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Nauttikaa keväisistä päivistä ja toivottavasti ennustettu takatalvi jää auringon jalkoihin.

Amalia on auki normaalisti torstaina sekä perjantaina klo 12 - 21 sekä lauantaina pitkä skräppäyspäivä klo 10 - 21. Paikalla askartelee Minna. Minä nautin kevättunnelmista Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Jonna! Pyykkipoikien koristelu on ihan lempparipuuhaa. Niistä voi tehdä magneetteja, muistilappupidikkeitä ja onhan sen mukavampi ripustaa pyykit kuivamaan, kun on tuunatut pyykkipojat käytössä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!