Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Toisen roska on minun aarre

Askartelijat keräilevät kaikenlaista. Vain toinen askartelija tietää, kuinka tärkeitä nämä kaikki aarteet ovat meille. Sitä on turha selittää sellaiselle, joka ei tee käsin mitään. Myös askartelijan perheenjäsenet ovat tottuneet, tai ainakin saavat tottua, mitä ihmeellisimpiin keräyksen kohteisiin.

Munakennoja, paperisilppua, kaakelinpalasia. Ainakin niitä.

Punaisia ja pinkkejä muovipusseja, hintalappuja sekä paperinkulmia. Niitä minä kerään. 

Entäs sinä?

ps. minulle saa lähettää pinkkejä ja punaisia muovipusseja!
niitä yksi projekti kaipailee lisää.
kysy lisää, mira@amalia.fi

5 kommenttia:

 1. Siivoan juuri työhuonetta ja tuskailen saman asian kanssa. Kerään itse pakkauspahvia ja sopivan hyvää muovia. Ja tietenkin nappeja ja pitsejä. Ja käsityökirjallisuutta. Ja käyttökelpoista roinaa :-)
  MUTTA. Olen epäkiitollinen yksilö siinä mielessä, että toisaalta minusta on kivaa, että saan lahjaksi kaikkea muilta ylijäänyttä "tarpeellista", koska voin sitten joskus tehdä niistä jotain. Toisaalta tarvitsisin noin 85 neliön askartelutalon jossa kaikki ne kangaspuut, matonkuteet, styroksipallot, kangastilkut, puoliksi tehdyt ryijyt ja muut voisi säilöä ja jopa joskus ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään nuo samat omaan listaani :) Napit, pitsit, ja ehdottomasti KIRJAT sekä LEHDET! Pakkausmuovit ja -kartongit juu.
   Rakastan kaikkea kierrätysmateriaalia ja ideointia, mitä kaikkea tuosta "roinasta" saa tehtyä.

   Minulla on pienenpieni, vaatehuonekoppero työhuoneena kotona, ja olen oikeastaan erittäin tyytyväinen, koska tuollaisen talon verrankin tavaraa varmaan riittäisi :)

   Mutta pidetään haaveissa, Askartelijoiden oma talo, täynnä roinaa sekä aarteita :)

   Poista
 2. mä kerään kans kaikkea ja kun tilanpuute iskee niin sitten pitää tehdä tilaa kaikelle mikä kuuluu kädentaitoihin ja se mikä ei kuulu niin siitä on luovuttava.Viime aikoina olen luopunut kaunokirjallisuudesta( höppäromaaneista) ja vaatteista joita en käytä. Pitsit ovat keräyslistäni nro 1 ja napit nro2 ja sit titty kaikki kädntaitokirjat ja lehdet .......koko listaa ei voi edes kirjoittaa kun luonteeltaan on hamsteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poutapilvi: Näinhän se on, jostain on luovuttava, että mahtuu uusia aarteita tilalle :) Myönnän itsekin olevani hamsteri. Ja kun hamstrauslistalla ei ole ainostaan askartelutarvikkeita...

   Poista
 3. Hmmm, hamstraus. Olen tällä viikolla siivonnut hiukan perusteellisemmin. Totesin, että nyt hamstraaminen loppuu. Kaappeihin ei enää mahdu mitään :(. Tosin olen myös löytänyt pari aarretta, kun yritin tunkea jotain rojua täysiin kaappeihin :).T. Mervi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!