Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Toukokuun ihmeitä ja marmorikuulavärjättyjä papereita

Sade ropisee pääni päällä olevaan kattoikkunaan, kesäinen sade. Viileää on ollut, mutta kyllä se tästä vielä kesäksi muuttuu.

Kesää odotellessa, haaveilin tässä yksi ilta toukokuusta. Ihanaa aikaa, odotusta, vehreyttä, jotenkin vaan niin uutta ja raikasta. Niistä fiilistelyistä syntyi tämä pieni mini, helppoakin helpompi, yksinkertainen, mutta niin kaunis.
Albumin paperit tein jokunen tovi (lue vuosi) sitten, kun pidin paperinkuviointi kurssin. Kuvoin ekokartonkia akryylimaaleilla, erilaisin tekniikoin. Nuo kartongit ovat sitten odottaneet vuoroaan, ja nyt se tuli. Leikkasin albumin sivut pahvilaatikkopahvista, ja päällystin ne molemmin puolin kuvioiduilla ekopapereilla. Kiinnitykseen käytin Bilteman teippiä. Se vaan on niiiiin hyvää! Kuvat kehystin yksinkertaisesti valkoisella skräppäys-kartongilla. Tekstit, ne muutamat pienet sanaset tein Dymolla, sekä kirkkaalla dymo-nauhalla, jota muuten löytyy myös Amalian hyllystä. Pisteenä lopussa, on sälälaatikosta löytynyt leikattu sydän.
Tässä vielä video, marmorikuulakuvioinnista,
jolla on kuvioitu nuo "trampan kasaus" sekä 
"jaliskentän reunalta" -kuvien taustat.


Ja varokaa, kuulien heilutteluun(kin) voi jäädä koukkuun :)

8 kommenttia:

 1. Voi että, ompa kiva. T. Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Yksinkertainen, mutta niin on tekijänsäkin :)

   Poista
 2. Ihana kirjanen! Mistä noita renkaita saa? Kerran etsittiin kissojen ja koirien kanssa täältä meidän kaupoista, jopa rautakaupasta, muttei löytynyt mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirutuuli! Amaliasta löytyy saranarenkaita. Laita viestiä mira@amalia.fi, niin kerron lisää.

   Poista
 3. Kiva albumi! Miten toi kukka on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kukassa on liimattu useampi valkoinen, erimallinen paperikukka päällekkäin. Hiukan "pörhötetty" terälehtiä ylöspäin. Keskelle on liimattu pari työpöydällä lojunutta huopakukkaa sekä puolihelmi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!