Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2012

Da-daa! Tiimarin uudet nettisivut aukeavat 3.9.

Kesä on ollut aikamoinen. Intohimona Askartelun puuhastelut, loppurutistus Yrittäjän ammattitutkintoon ja vielä erittäin haastava, upea ja mieluisa työprojekti, jonka voin nyt julkistaa teillekin.

Olen päässyt mukaan uudistamaan, toteuttamaan ja luomaan sisältöä Tiimarin, maanantaina 3.9. aukeaville uudistuneille nettisivuille. Työ on ollut mielettömän mukavaa. Olen saanut kasaan upean porukan tekemään kanssani sisältöä sivulle. Kuvausjärjestelyitä, kuvauksia, glitteriä nenänpäässä ja kulkusten kilinää heinäkuun helteillä, koti kaaoksessa, täynnä kranssipohjia, tonttutarroja sekä kimalleliimoja. Monia työtunteja koneen äärellä, ohjeita nettiin naputellen. Epätoivoisia hetkiä, muun perheen lomaillessa. Mutta voin vain sanoa, että kyllä on kannattanut. Maanantaina tekin pääsette ihailemaan uusia sivuja. Tervetuloa: www.tiimari.fi

Eikä hommat tähän lopu, pääsette syksyn aikana näkemään lisää uusia ideoita, malleja, ohjeita yms, jota tuotan sivuille, joten voin sanoa, että tiedossa on askarteluntäyteinen ja idearikas syksy :)

- Mira


7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon Mira, ihanaa kun jaksat tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kiitos Ritva! On vaan niin kiva askarrella ja puuhailla askartelun parissa.

   Poista
 2. Jeejee! <3 Kaks yötä vielä! Kuinka jaksan odottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Tiimarin uudet sivet on tosi kivat! Löytyy selkeitä ohjeita ja niitten etsiminen on helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun vastuulla on tosiaan vain askarteluohjeiden päivittäminen, joten kaikesta muusta toiminnallisuudesta saa kiitellä Tiimarin sekä nettisivujen tekijöiden ammattitaitoa. Mutta olen samaa mieltä, hyvin toimii ja hyvälle näyttää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!