Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Lisää Habitarea ja mukavaa maanantaita!

No johan, reilu viikko ehti vierähtää edellisestä postauksesta. Kiirusta on ollut, Tiimarille kuvataan kovaa vauhtia joulua ja nettiyhteyteni on tökkinyt pahemman kerran melkein viikon. Nytkin istuskelen kirjastossa tekemässä töitä ja samalla laitan vähän vielä tunnelmia Habitaresta. Nämä kun piti jo laittaa viime viikolla. Mutta niinhän se on, että parempi myöhään kuin ei ollenkaan :)

Habitaressa oli tosiaan paljon kaikenlaista käsitöihin liittyvää nähtävillä. Ainakin kun tiiraili osastoja sillä silmällä. Ristipistoja, tilkkupeittoja, räsymattoja sekä virkattuja koreja.
Nämä NUD:in sähköjohdot pistivät silmään ihanissa sateenkaaren väreissään, vaikkevat niin askarteluun liitykään. Kerrassaan ihania!


Ja, kuten aiemmin kerroin, oli messuilla järjestetty myös keinutuolien kokoontumisajot. Siellä pyyhälsi myös tämä kaunokainen, tällä pääsisi varmasti lujaa, vai mitä? :)


Edellisessä postauksessa mainitsin virheellisesti, että tämä seinätaideteos olisi ollut Omnian tekemä, mutta tämä "Pallomeri" -niminen teos, on osa laajempaa kokonaisuutta, joka on suunniteltu ja valmistettu tilaustyönä julkisen tilan kahden kerroksen aulan seinäkoristeeksi. Ja työn on toteuttanut Luksian opiskelijat.


Piensisustustarvikkeiden puolella silmiini pisti tämä kattokruunu. Aivan mielettömän upea. Sopisi askartelijan työhuoneeseen, olkkariin tai vaikka keittiöön.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
Ja, jos te, jotka odotatte minulta sähköpostia,
älkää turhautuko,
palaan kyllä asioihin, kun saan nettiasiat kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!