Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

Amalian näköinen arvonta

Syksyn harmauteen ollaan vissiin saamanssa valoa ihan lähitunteina tänne eteläänkin, eli lunta on luvassa, toki, eikai se pysyvää sorttia ole vielä tähän aikaan vuodesta. Minä löysin varastoistani mukavaa pientä, Amalian näköistä tilpehööriä, joista ajattelin pienen arvonnan laittaa pystyyn. Samalla kyselen kevään kursseista, kurssiohjelmaa suunnitellaan parhaillaan. Kommentoi tähän postaukseen tämän kuun aikana eli 31.10. mennessä. Palkinto arvotaan sitten 1.11.2012



Mikä olisi mukava kurssin aihe ensi keväälle?
Kierrätystä, skräppäystä, kransseja, pääsiäistä?
Mikä on kursseille paras viikonpäivä, arki vai viikonloppu?

Kaikki kommentoineet osallistuvat arvontaan!

- Mira

ps. Kuvaa saa jakaa eteenpäin :)

Posted by Picasa

45 kommenttia:

  1. Ystävänpäivään jotakin erityistä... Sillä Ystävät ovat tärkeitä ja rakkaita :) Koska askarteluun vaaditaan aikaa, minusta viikonloput ovat parempia kuin arki-illat. Ihana palkinto - IIK! :) t. Britt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Ystävänpäivä onkin ihana aihe askarrella! Onnea Arvontaan!

      Poista
  2. Skräppäystä ja korteissa erilaisia tekniikoita. Vaikka jotakin koristeiden tekoa.

    VastaaPoista
  3. Viikonloppukurssit sopii hyvin kauempaakin tuleville! Ja vielä jos voi toivoa niin kurssin alku heti aamupäivästä. Oli ihanalla Kerroksia-kurssilla ja mikä tahansa vastaava tekniikkakurssi olisi tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös aikatauluvinkistä! Ajankohdat pyritään järjestämään niin, miten ne kulloinkin aikatauluihin parhaiten sopivat, mutta toki toiveita otetaan huomioon. Onnea arvontaan!

      Poista
  4. Vaikka pari tekniikkakurssia onkin nyt syksyllä käyty,toivoisin niitä lisää. On tullut uutta intoa skäppäilyyn!!!! Viikonloppu tuntuu mukavammalta,mutta en jää pois hyvältä kurssilta viikollakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eli tekniikoita lisää vaan :) Niitäkin on tulossa kevätpuolella. Ja osa taitaa olla viikonlopuilla, osa sitten arki-iltoina. Onnea arvontaan, Riitta!

      Poista
  5. Olisiko Mira teillä kysyntää Yksinkertaista ja helppoa kankaanpainoa -kurssille? Lapsen kanssa tai ilman. Nimim. oma lehmä ojassa ;)

    Itseäni kiinnostaa nuo eri tekniikat, kun noille kursseille en päässyt. Viikonloput ovat itselleni parhaita aikoja osallistua kurssille. Opettaa voin milloin vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta aina kaikkia kursseja voi laittaa ohjelmaan, koskaan ei tiedä, miten kurssit täyttyy. Ei muuta kuin kurssi-ideoita sekä aikatauluja tulemaan, mira@amalia.fi :) Kiitos vinkeistä sekä onnea arvontaan!

      Poista
  6. Eri tekniikoita kaipailen. Ihan utopiaa jotkin uteepannut sun muut. Mitä jollakin kuumailmapuhaltimella tehdään jne. Eli laitteiden käyttöä askartelussa. Ja viikonloppuisin mieluiten. entä olisikohan mhdollista sada jokin kirjekurssityyppinen opastus tai jokin ohjekirjanen näistä askartelun saloista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkestä! Kuumailmapuhallinta ollaankin kokeiltu embossaus-kursseilla, mutta aina sitä voidaan opiskella lisää. Ja, ainakin videoita on tulossa jatkossa, kirjekurssikin... Miksei CHAT-tyylinenkurssi joskus, mietintään :)

      Poista
  7. Kaipaisin ehkä juuri nyt kevään aiheeksi sellaista kun erillaiset pääsiäis kortit ja askartelu, eli siis erillaisia kortteja ja askarteluja jossa ei käytettäis niin paljon kaikkea samaa ja vanhaa mitä pääsiäisen monesti on ,esim tipui ja höyhenii ja pupuja ja pajun oksia jne, vaan nyt jotain ihan muuta, ja joku opettais niitä uusia tapoja siellä esim tekemällä kortteja tai opettamalla sitä muunlaisia askartelu juttuja, juuri sellainen joku ihan uusi idea ja juttu toisia iloa mun askartelu/kortteilu hetkiin , toivottavasti ymmärrät ideani, ja viikonloppu oisi paras ajan kohta, koska se käy niin monelle ,ja on kivaa saada askarrella kimpassa yksin se on välillä niin tylsää (: http://pinskunpuuhastelut.blogspot.fi/2012/10/amalian-nakoinen-ihana-arvonta.html tuossa mainostus ihasta arvonnastasi (:, hauskaa syksyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin saada kiinni :) Erilaisia ideoita perinteiseen pääsiäiskortteiluun. Jeps, laitetaan listalle! Kiitos mainostuksesta ja onnea arvontaan!

      Poista
  8. Itseäni kiinnostaa kierrätys sekä korttikoristeiden teko. Ikävä kyllä kurssit ovat sen verran pitkällä, ettei osallistuminen onnistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuitenkin vinkeistä! Mutta palkinto postitetaan kauemmaksikin, jos arpaonni suosii sinua :)

      Poista
  9. lauantai kursseja enemmän tai arki-iltaisin klo 18 alkaen.
    Kaipaan aiheiksi korukurssia (kun sinne Amaliaan on helmiäkin ilmestynyt.. :)) ja canvas-taulujen tekoa, esim kuva+mixed media :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja lasten kanssa kursseja myös :)

      Poista
    2. Kiitos Jonna vinkeistä! Helmiä juu, avainnauhaakin on kyselty. Canvas-taulua olen tainnut jo lupailla... :) Mitenkähän kaikki mahtuukaan aikatauluun :) Onnea arvontaan!

      Poista
  10. Skräppäystä viikonloppuisin, kiitos :) Sellaista, että kurssin aikana tehtäisiin 1 sivu jossa harjoiteltaisiin jotain tekniikkaa (vähän niin kuin on ollutkin) tai vaikka tarinointia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Laitetaan skräppäystä viikonlopuille :) Onnea arvontaan!

      Poista
  11. Minä kannatan myös skräppäyskurssia ja ajankohtana viikonloppua :)

    VastaaPoista
  12. Mukana mukana! Skräppäyskurssi vois olla hauska, joku ajoissa sovittu viikonloppupäivä olis hyvä ajankohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle myös, skräppäystä laitetaan kalenteriin :) Onnea arvontaan!

      Poista
  13. Kaikki käy, valkkaan niistä sopivan sopivana päivänä. T. Mervi

    VastaaPoista
  14. Hmm.. Project Lifeä tekeekö kukaan? Mua kiinnostais PL-skräppäykseen liittyen tosi pienten (3x4 tuumaa tai 4x6tuumaa) juttujen skräppäämisen käsittely: miten mahduttaa niin että ei näytä karulta..Ehkä vähän liian yksityiskohtainen/äärimmäinen aihe? Toinen vois olla SMASHbookit.

    VastaaPoista
  15. viikonloppu kurssi kävisi minulle paremmin. ja aihena voisi olla väritaminen leimailu ;)

    VastaaPoista
  16. Viikonloppu sopii paremmin kuin arki, meikäläiselle myös perjantai päivä, mutta tuskin kovin monelle muulle. Nuo tekniikkakurssit joihin en nyt syksyllä pääse (torstain) ois kivat, unohtamatta porukkaakräppäystä.

    VastaaPoista
  17. Pääsiäisaiheinen kurssi tai kranssikurssi, viikonloppu sopii paremmin varmasti monille.
    T:Lotta

    VastaaPoista
  18. Mukana ollaan ja pistinpäs mainoksen arvonnasta myös blogin sivupalkkiin.

    Tykkäisin kovasti kurssista/kursseista, joissa puuhastellaan kierrätysteemaisesti. Mielellään jotain muuta kuin nämä perinteiset "100 tapaa tuunata wc-paperirulla", eli jotain uutta ja sellaista joka ei ole itselle tullut mieleen. Toki tällaisen voisi sitten vielä tehdä jonkun teeman ystävänpäivä/pääsiäinen/häät/jne... ympärille.

    Ajankohdaksi sopisi arki-ilta, koska monilla on viikonloput pyhitetty muille harrastuksille (vaikka tämä harrastus ei toki niiden rinnalla kalpene :)

    VastaaPoista
  19. Mua kiinnostaa aina kierrätys ja kaikki uudet ideat siihen. Viikonloppuna ehtii paremmin.
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  20. Minulla ei ole kovin hyviä mahdollisuuksia päästä kursseilemaan, mutta keksinpäs sen verran, että joskus Ihana-lehdessäkin esitelty muovipussien silitysraudalla sulattaminen on minusta tosi hauska tekniikka ja kierrätysmuoto! Mikseipä siitä voisi väsätä kurssia?

    Niin ja hurjasti onnea esikoiskirjasta! :)

    VastaaPoista
  21. Kaikenlaiset uudet ja ajankohtaiset ideat kiinnostavat, vaikken itse voikaan osallistua kurssaillenne liian pitkän matkan takia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  22. Mites se kirjansidonta? Siis oikea kirjansidonta, ei japanilainen. Jostain kurssista mainitsit keväällä, onko se toteutunut tai toteutumassa? Minua on pitkään kiinnostanut. Olen opetellut jotain omin päin, kuten koptilaisen sidoksen, mutta noita liimausjuttuja en hallitse.

    Lauantai on minusta paras päivä.

    VastaaPoista
  23. Kevään ja kesän juhlat yhdistettynä kierrätykseen. Oisko siinä hyvä aihe? Viikonloput on aina hyvä askartelulle niillä ketkä on viikolla töissä.

    VastaaPoista
  24. Minäkin toivoisin tekniikka kursseja skräppäilyyn ja gessokurssia. Kortteiluun kaikkea kivaa. Ja tietysti kierrätykseen. Leimasin kuvien väritys kurssikin olisi mieluinen. Tortai ilta olis minusta edelleenkin hyvä ajankohta tai sit perjantai. Miksei lauantaikin mutta ei ennen yhtätoista pitkän matkan takia.

    VastaaPoista
  25. Edelleenkään en ole saanut nauttia gesso- tai mustekursseista eli ne kiinnostaa edelleen. Skräppäyskurssit kiinnostaa, uusia tekniikoita. MUTTA kursseja pitäisi olla kaksi peräkkäin, joko lauantaina tai sunnuntaina (aamusta/aamupäivästä) että kannattaisi kauempaakin lähteä. Kivoja skräppäyskursseja toivon myös intohimona skräppäykseen! IS 2013 ajankohta ja paikka olisi myös kiva tietää! Ihan kuin päivä olisi jo kerran jossakin ollut mutta en löytänyt kun kerran yritin ettiä...

    VastaaPoista
  26. Kranssin teko olisi kiva oppia. Kranssejahan voi käyttää pääsiäisenä, jouluna ja ihan milloin vain.

    VastaaPoista
  27. Kaikenlainen paperiaskartelu kiinnostaa; origamit, muut rasiat ja pussit, koristeet jne. Ja kun missasin tosi nätisti tän kuun kutistemuovi-illan, niin toiselle tulisin mieluusti ;)
    Arki-illat, viikonloput, kaikki käy!

    VastaaPoista
  28. Mahtava arvonta! Itse menisin mielelläni kurssille jolla opetettaisiin kynttilän tekoa ja skräppäyskurssikin olisi mahtava!
    Ja viikonloppu olis paras.
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Itse tehtyjen saippuoiden salat! Siinä olisi kurssin aihetta. Viikonloppuna mielellään :)

    VastaaPoista
  30. Meinasin vastata että ehdottomasti kierrätysaiheisia juttuja, mutta tuosta yläpuolelta luin saippuanvalmistuksesta. Se kyllä kiinnostaisi kovasti myös.
    Viikonloppu on hyvä kurssiajankohta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!