Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Cernitiä, Halloweenia ja mukavaa yhdessäoloa

Toissa lauantai-iltana meidän perhe istahti ennen saunaan lähtöä keittiön pöydän ääreen, kuinkas muuten kuin ASKARTELEMAAN :) Ja sehän vasta olikin mukavaa! Koko porukka, mies, poikaipanat ja minä inspiroiduttiin syksyn väreistä sekä Halloweenistä. Suosikkimatsku, illan ehdoton suosikki oli Cernit-massa, jota muovailtiin me kaikki, itse tosin vähemmän. Poikaipanoiden tuotokset ovat tässä:
Ja Tiimarille syntyi Kurpitsainen korusetti, ihan hiukan isäntä auttoi näiden muotoilussa :) Cernit on mukava materiaali, koska se sopii kaikenikäisille. Sitä on helppo muokata ja muovailla. Ja, kun sen kovettaa uunissa 130-135 asteessa, noin puoli tuntia, ovat työt kestäviä koruihin, leikkeihin yms.


Mitä sinä olet keksinyt muovailla Cernitistä?

-Mira

3 kommenttia:

 1. Sinulla on hyviä videoita. Kynttiläkortin tekemisestä video olisi varmaan näin joulu askarteluun tervetullut. Kiitos ihanista askarteluideoista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Videoita on tulossa lisää, kunhan vaan ehditään studio-puuhiin. Aika haipakkaa on nyt töiden kanssa. Mukavaa syksyn jatkoa ja joulunodotusta!

   Poista
 2. Nyt en ole pitkään pitkään aikaan muovaillut mitään. useampi vuosi on varmaan siitä kun muovailin nappeja. Poikaipanoiden papaukaija on paras tuotoksista minusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!