Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

Amalian joulukalenteri, osa 21: Hiljentymisen aika lähenee, helpot tuikkupurkit

Lahjat alkavat olla paketeissa ja kortit lähetettyinä. Muutamia viimehetken paketointeja vielä pitää kyllä hoidella. Kuusi haetaan kotiin lauantaina ja siitä alkaakin oma rauhoittumiseni tähän jouluun. Ja kerron teille jo nyt, että lomailen takuulla välipäivät :)

Aikamoinen syksy on takana. Olen saanut olla toukokuusta lähtien mukana erittäin mielenkiintoisessa ja mieluisassa projektissa, avaamassa Tiimarille uusia nettisivuja, jotka aukesivat syyskuun alussa. Nettisivut eivät ole teknisesti tai visuaalisesti käsialaani, eikä kaikki askartelusisältökään, mutta olen saanut kunnian tehdä hienon porukan kanssa sisällön Tiimarin nettisivuille. Syöttänyt kuvat sekä ohjeet sivuille ja kaikenlisäksi päässyt askartelemaan viime kesän ja  syksyn aikana enemmän kuin pitkään aikaan. Aivan mahtavaa!! Mulla on ihan paras työ ikinä!


Kuva: Lassi Puhtimäki

Askartelut jatkuvat kiivaana myös ensi vuonna. Monenlaista on suunnitteilla. Amaliassa paljon upeita kursseja, paljon bloggausta sekä ihan varmasti, lupaan että askartelen omaksi ja teidän iloksenne paljon ja kaikkea. Pää on täynnä ideoita, osa niistä on jo työstön alla... ainakin virkkausta, skräppäystä, tuunausideoita, teipeistä puhumattakaan.
Yllä olevat tuikkupurkit tein malliksi Tiimarille, materiaaleina lasipurkki, ääriviivatarroja sekä pätkä pitsiä. Ohjetta tuskin kukaan kaipaa.

Kolme yötä jouluun on,
laskin aivan itse eilen,
kun näin silmät tonttusen.

Pirteää perjantaita!
- Mira

1 kommentti:

  1. Mä näin jossain ihanan idean kans lasipurkkien tuunaukseen tuikkukipoiks. siinä oli alla punaista paperia suikale purkin ympäri ja sit punasen paperin päällä oli kakkupaperin pitsiä. Yksinkertainen ja ihana. piti jopa ideaa kokeilla töissä lasten kanssa mutta kokeilematta jäi kiitos sitkeän viruksen joka minuun muutti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!